TEM MAHMUTBEY GİŞELERİ KALDIRILSIN İMZA KAMPANYASI

İstanbul'un Bu Trafik Çilesi her geçen gün artıyor İstanbul büyükşehir belediyesi ne kadar çözüm üretse,de üretilen çözümler kısa süreli rahatlamadan başka bir şey getirmiyor.

TEM MAHMUTBEY GİŞELERİ KALDIRILSIN İMZA KAMPANYASI
 Başbakanımız iki İstanbul şehri kuracağız İstanbul,u rahatlatacak problemlerden depremlerden kurtaracağız dese,de bu geçen zaman içinde harcanan onlarca paraya yakıt oluyor düşünüyoruz.

Dünyanın hiçbir ülkesinde yok,ki şehrin içinden geçen yol otoban yol olsun ve o yoldan ücret alınsın ama bizim ülkemizde maalesef var işte İstanbul,dan bir örnek Mahmutbey bahçe şehir gişeleri arasında kalan yol bu yol artık şehir dışıyla alakası bile yok her gün onlarca insan bu yolu normal yol gibi kullanıyor ama ücret ödeyerek.


Karayolları genel müdürlüğü olsun İstanbul büyükşehir belediyesi olsun her seferinde gişeleri kaldıracağız çatalca bölgesine konulacak açıklaması yapsalar,da hepsi sadece söylemeden başka bir yere gitmiyor. Her yeri Konut projeleriyle dolu bir İstanbul,da insanlar için yaşamak artık sıkıntı dert olmaya başladı mağa kentin sorunlarının içine gömülmeye başladı İstanbullu trafik problemi insanlarda psikolojik rahatsızlıkları,da artırmaya başladılar aile içi geçimsizlik ve stres yollarda insanların kavgayla sorunlarını çözer hale geldi.


İstanbullu bıktı artık İstanbul,da yaşamaktan ama yapılacak bir şeyi de yok sıkıntısını çekse,de ayrılamıyor bu İstanbul,dan devlet ve İstanbul büyükşehir belediyesi insanları rahatlatacak bu sorundan ne zaman kurtaracak bu bölgede yaşayanları her insanın düşüncesini aldığımız da Mahmut bey bahçe şehir arasındaki otobanın bir an evvel gişelerin kaldırılarak ücretsiz hale gelmesini bekliyorlar .

NOT:Bana göre sadece o bölge değil köprüler dahil şehir içinde devletin Deli Dumrul'un susuz derenin üzerine kurduğu köprüden "geçenden beş akçe, geçmeyenden on akçe" alması misali eşkıyalıktan vaz geçmesi lazım.

Haber: Mustafa Küçükkural

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209