ESMERER: ÜLKENİN HUZURA İHTİYACI VAR!

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer seçim çalışmalarına Maltepe ve Pendik’te devam etti.

ESMERER: ÜLKENİN HUZURA İHTİYACI VAR!
 ESMERER: ÜLKENİN HUZURA İHTİYACI VAR!

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer seçim çalışmalarına Maltepe ve Pendik’te devam etti.

Pendik’te esnaf ziyareti ve mini mitinglerle halkla kucaklaşan Esmerer’e yoğun ilgi gözlerden kaçmadı. Saadet Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılıç’la birlikte Esnaf ziyaretleri yapan Esmerer, Esnafın şikâyetlerini dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.

VERGİLER İSRAFLA ÇARÇUR EDİLİYOR

Tabela ve reklam vergisinin İstanbul’da adeta can yakacak seviyeye ulaştığının altını çizen Esmerer, ‘Esnaftan alınan tabela ve reklam vergisi israfa harcanıyor. Halkın cebinden çıkan paralar, Belediye başkanlarının ve belediyenin reklam ve araç kiralamalarıyla oluşan israf havuzunda çarçur ediliyor.’dedi.

Pendik Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılıç ise Pendik’te Milli Görüş Belediyeciliği’nin yeniden hâkim olacağını ve Pendik’in Saadet’e kavuşacağını söyledi.

İDDİALAR AÇIKLIĞA KAVUŞMALIDIR

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer Maltepe’de ise Yerel medya ve muhtarlarla bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada Sistemin kendisini aklaması ve temizlemesi gerektiğine dikkat çeken Esmerer,’ Ülkenin sükûnete kavuşması için Başbakan’ın üzerinde ki ithamları yargı yoluyla temizlemesi ve aklanması gerekiyor. Ortada bir bakana hediye edilmiş 700 bin dolarlık saat var. Bu ülke de asgari ücret 869 TL bu hediye ne anlama geliyor açıklanmak durumundadır.’dedi.

BELEDİYELER YOLSUZLUK SARMALINDA

Türkiye’de ki yerel yönetimlerde adeta bir yolsuzluk sarmalı oluştuğunun altını çizen Esmerer, ‘Merkezi yönetimlerde ve idarede ki kirlilik temizlenmeli ve ülkemiz yeniden huzur ortamına kavuşmalıdır.  1522 belediye de yolsuzluk ve rüşvet soruşturması var. Bu çok büyük bir rakam. Bakın biz Milli Görüş olarak her makamda bulunduk fakat hakkımızda ne soruşturma ve karar var. Neden çünkü bizim kriterlerimiz, ilkelerimiz var.

AKP 1994’Ü KULLANAMAZ

Maltepe’de yaptığı konuşmada AKP’nin ‘Değişim 1994’te başladı’ sloganını kullanmasını da eleştiren Esmerer, ‘AKP her yerde asmış ‘Değişim 1994’te başladı. AKP var mıydı o yıllarda. O yıllarda Refah Partisi vardı. Evet, Başbakan bizdeydi ama o zaman gömleğini çıkarmamıştı. O dönemde Rüşvet alanda veren de me’lundur ilkesi vardı, AKP’nin hâkim olduğu bu dönemde ise rüşvet alanda veren de memnundur oldu. Bu sistem yeniden Milli Görüş’le aslına dönecek ve Türkiye Adil Düzen’e yeniden kavuşacak.’dedi.

MALTEPE’E MALTEPELİ BİR BAŞKAN

Saadet Partisi Maltepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Akın ise yaptığı konuşmada Maltepe’nin sorunlarına değindi. Maltepe’nin Milli Görüş’e büyük ihtiyaç duyduğuna dikkat çeken Akın, ‘Saadet Partisi’nin dışında ki bütün adaylar Maltepe’nin dışından. Biz Milli Görüşçüler olarak Maltepe’yi kazansak ta kaybetsek te bu sorunların çözümü için çalışıyoruz. Biz Maltepe’nin evladıyız. Burada doğduk ve Maltepelileri seviyoruz. Yaşanabilir bir Maltepe’nin kurulması 31 Mart’ta gerçekleşecek ve Milli Görüş belediyeciliği Maltepe’de bir bahar gibi doğacak.’dedi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209