Ekonomik ve Garantili ilaçlama Hizmeti

İstanbul,İzmir, Bursa, Kocaeli illerinin tüm semt ve ilçelerine 7/24 haşere ilaçlama hizmeti veriyoruz.

Ekonomik ve Garantili ilaçlama Hizmeti

Garanti İlaçlama şirketi 1994 yılından beri İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’da haşere ve kemirgenler hakkında akademik bilgi ve eğitime sahip, uzman kadrosu ile, doğru ilaç, doğru uygulama ile haşere ve kemirgenlerden arınmış hijyenik ortamlarda yaşamanız ve çalışmanız için, sağlıklı nesiller için hizmet vermektedir.

İlaçlama yaptırmak hem sağlık açısından, hem ekonomik açıdan sizlere fayda sağlar. Evlerimizde,  iş yerlerimizde ortaya çıkan kırkayak, pire, kene, tahtakurusu, güve, tahta kurdu, gümüş böceği, halı böceği, danaburnu, tatarcık, karasinek, karınca, fare, hamamböceği gibi canlıların yaşam alanından uzaklaşması için mutlaka ilaçlama yaptırmak gereklidir. Böcekler evlerimize pis su giderlerinden, duvarlarda farkına varmadığımız çatlak ve deliklerden, açık kapı ve pencerelerden, dışarıdan gelen eşya ve paketlerden girebilir. Bazı haşereler ve kemirgenler aç kaldığında ya da su ihtiyacı hissettiğinde iç alanlara gelir. Haşereler kan emerek ya da insanların gıdalarından beslendiğinden insanların yaşam alanlarına gelir. Bu haşereler bizlere salgın hastalıklar bulaştırabilir, lağım fareleri gece insanlar uyurken kulak ve burun kemirir. Böceklerin güçlü anatomileri onların kolayca ölmelerini engelleyen koruma kalkanları ile kaplıdır. Kalın kabukları ya da kalın derileri olan hayvanlar, dışarıdan gelen darbelerden korunarak hayatlarını devam ettirirler. Bacak sayıları fazla olduğu için hızlı hareket eden bu hayvanlar, ıslak, nemli ve karanlık ortamda günlerce yaşayabilmektedir. Böcekler, biz istemediğimiz halde hayatımıza dâhil olan ve bizim yaşam kalitemizi düşüren, sağlığımızı tehdit eden canlılardır.

 Bireysel yapılan mücadeleler bu haşereler üzerinde etkili olmaz çünkü çok hızlı çoğalırlar. Bireysel ilaçlamanın bir diğer zararı ise ilaçlama için kullanacağınız kimyasalları doğru kullanmamaya bağlı zehirlenmelerdir.  En sağlıklı ve etkili ilaçlama yöntemi için mutlaka profesyonel, bakanlık onaylı, sertifikalı ilaçlama yapan ilaçlama şirketlerini tercih etmelisiniz.

Bir çok başarılı referansı bulunan Garantili İlaçlama profesyonel ekibi ile ihtiyacınız olan her alanda ekonomik fiyatlarıyla size 7/24 yardımcı olmak için hazırdır. Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsatlı olan ilaçları, halk sağlığı ve vektör kontrol uzmanı nezaretinde özenle eğitilmiş iş disiplinine sahip uzman kadromuz pire ilaçlama, fare ilaçlama, akrep ilaçlama, böcek ilaçlaması kene ilaçlama, salyangoz ilaçlama, kakalak ilaçlama, sinek ilaçlama, bit ilaçlama, çıyan ilaçlama, yılan ilaçlama, karınca ilaçlama,örümcek ilaçlama  vb haşere ve kemirgen kontrolünde müşterilerimize en iyi ilaçlama hizmetini garantili olarak vermekteyiz.

Garantili İlaçlama olarak ilaçlama sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmekteyiz ve bu gelişmeleri uygulamaktayız. Kurulduğumuz ilk günden beri amacımı amacımız hizmette kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak günden güne en iyi hizmeti vermektir.

Garantili İlaçlama Firmasına 7/24 ekonomik fiyatlarla hizmet alabilmek için Garantiilaclama.com dan ulaşabilirsiniz. Adımız garantimizdir.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2014, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209