İASKF’nin Buharlaşan Paraları

 Heyecanlı ve bol tartışmalı bir süreç sonrası  kongrede devraldıkları İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda amatörlere hizmet aşkıyla yanıp tutuşan İASKF yönetimi çatırdıyor… 

Aslında ben bu konuya girmeyecektim ama baktım ki Silivrispor ile ilgili yazım biraz kısa kaldı, bende bu konu ile tamamlayayım istedim. Malum satırlardaki yer değerli boşa harcamamak lazım gelir.

Amatörlerin parasıyla ikamet ettikleri mekanı tadilat ettirip kendilerine adeta lüks bir mekan oluşturdular. Bu lüks mekanda spor bakanına bile makam odası yapıldı. Spor bakanı buraya geldiğinde kullanması amacı ile yapıldığını anlattılar bizlere. Hayırlısı olsun da derler adama, ‘Spor Bakanının çeşnicibaşı mısınız’ diye? Spor bakanının olmadığı zamanlar bu oda ne işe yarayacak?

Sonra bir de şu benzinlik konusu var. Öğrendiğime göre buranın tahsisinde de bir takım sorunlar varmış. Bu bir takım sorunların aşılması  içinde çeşitli önergeler verilmiş. Benim önerim ise madem amatörlere hizmete sınır tanımıyor Ali Düşmez ve yönetimi o zaman desinler ki kayıtlı tüm amatör kulüplerin başkanlarına ve yönetimine yüzde 25 indirimli yakıt versinler ki hizmet olsun.

Sonra İASKF’de çalışanların maaşları var. Bu maaşların ne denli uçuk olduğunu da eklemek isterim. Bunun da bir önerge ile yönetime sorulması gerekir.

Sonra kongrenin ardından yönetimde istediği yeri alamayınca istifa naraları  atan kişilerin konusu da var. Hatta bu nara atanlar yönetimdeki istifaların ardından ilk başta istedikleri göreve getirildiklerinde ilk başta ettikleri hakaretleri yemiş mi oldular şimdi?

Bu sütunlardan bana ayrılan yerin sonuna geldim bundan sonraki yazım Silivrispor ile ilgilidir. İASKF ile ilgili yazılacak o kadar çok konu var ki bu konuyu tek bir başlık halinde yazmak daha yerinde olur. Şimdilik bu kadarla yetinin derim.

İASKF yasananlarla alakalı yerel futbol sıtesınde cıkan haberı yorumsuz olarak spor kamuoyuna duyuruyorum  SÜLEYMAN AYDIN

YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209