İASKF'de neler oluyor 2

 İ.A.S.K.F. ' DE NELER OLUYOR (2)

İ.A.S.K.F.'de yaşanan sıkıntılı süreç ile ilgili olarak istifa eden yönetim kurulu üyesinin yerel futbol sitesine vermiş olduğu beyanatı yorumsuz olarak sunuyoruz: 
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Eren, yönetimdeki görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

Fenerköyspor Kulübü Başkanlığını yapan, aynı zamanda İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda yönetim kurulu üyesi olan Muharrem Eren yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini belirtti. 

Eren açıklamasında; “İstifama neden olan konuları bir bir sıralamak için erken lakin benim de diğer istifalarını veren arkadaşlarla sıkıntılarım aynı. Ben Silivri ilçesinin en büyük köylerinden biri olan Fenerköy’ün muhtarıyım. Bununla birlikte yaptığımız her ihalenin köy halkının çıkarlarına uygun olmasını isteriz.

Bugün yapımı devam eden bir tapu binamızın bile komple maliyeti 1.5 milyon TL’yi geçmezken İstanbul Amatörler Evi’nin sadece tadilatında yapılan ihalenin bütçesi beni korkuttu. Bundan dolayı konua çıklığa kavuşuncaya dek yönetim kurulundaki görevimden istifa ettiğimi kamuoyu ile paylaşmak istedim” dedi. 
YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209