İASKF Seçimi 4

 Fatih Amatör Spor Kulüpleri İASKF başkan adayı Av. Ahmet Akpınar ve ekibini 27.05.2014 Salı günü Topkapı Sosyal Tesislerinde ağırladı. 
Toplantıya 27 kulüp temsilcisi ve birlik yöneticileri Bşk. Murat Kapusuz, Ersin Çolak, M.Ali İyimaya, Kadri Gözaydın, İASKF yöneticisi Necdet Bakır alaka gösterdi.
Ahmet Akpınar kendisini tanıtarak projelerini anlattı. 
Amatör sporun kalkınması kulüplerin gelirlerinin arttırılmasıyla mümkün olabilir.
Yerel yönetimlerin spora ayıracağı payın takibi TFF'nin maddi destek fonunun dikkatli dağıtılması gereğinin, GSİM Tüfad Hakemler Derneği, Saha komiserleri, Emniyet Müdürlüğü, Valilik Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği yaparak sporun istenilen düzeye getirilmesi gereğinden bahsederek şans oyunlarından amatör sporlara pay alabilmenin yollarını harekete geçireceğiz.
Maçlar sahada neticelenecek, statü belirlendiğinde sezon sonuna kadar değiştirilmeyecek, takımlara cez ve maç saatlerinde ayrıcalık yapılmayacak yönetim kurulunun asil yedek ayrımı yapılmadan tüm toplantılarda beraber çalışarak karar almada etkili olması sağlanacak şeffaf yönetim anlayışı ile kulüplerin başkanları ve birlik başkanları ile oluşturulacak icraa kurulları sağlık merkezi yapılacak. Sahalarda sağlıkçı bulundurmak için Sağlık Bakanlığı ve yerel yönetimlerde işbirliği yapılacak.
Siyasi tartışmalardan uzak yeni yüzlerle yola çıkıyoruz. Siyasi partimiz İstanbul Amatör Federasyon olacak sözü verildi.
Sporu yönetersek katkı vermesi istenecek.
 
Futbol Il Temsilciliğinin seçimle yapılması T.F.F talimatnamesinde yer aldığından hayata geçirilmesi sağlanacak, seçimle gelen Il Temsilciliğiyle uyum içinde çalışmalar yapılacak.
Sağlık sorunu kesinlikle çözülmeli İ.A.S.K.F de sponsorlar ile malzeme yardımı, servis hizmeti ağır sakatlıklarda hastane desteği hizmeti verilecek.
Icra kurullarında tesbit edilen tüm önerilerin yasaların müsaade etmesi ile hayata geçirilmesi sağlanacak.İ.A.S.K.F Amatörlerin evi olacak sözü verildi.
Bşk. Murat Kapusuz verilen sözlerin hayata geçirilmesi yönünde sıkıntı yaşanmaması dileği ile kulüp yöneticilerinin aktif desteği çok önemli sadece yönetim kurulu değil tüm yönetici ve spor camiasının aynı çizgide centilmence hareket etmesi dileği ile toplantı sona erdirildi
Süleyman Aydın
YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209