İ.A.S.K.F SEÇİMİ (2)

Seçimlerin adaylarının çalışmalara başladığını duyurmuştum.

Fatih 9.05.2014 Cuma akşamı Topkapı Sosyal Tesislerinde Fatih Amatör Birliği ev sahipliğinde Sn. Ali Düşmez’I dinledi.
Birlik Başkanı Murat Kapusuz Birlik yöneticileri Cemalettin İnanç (İ.A.S.K.F.Yöneticisi) Gökhan Ceyhan, Ersin Çolak, Kadri Özaydın,M.Ali İyimaya ve Necdet Bakır(İ.A.S.K.F. Yöneticisi) ev sahipliğinde Fatih Spor Kulüpleri katılım ve katkılarıyla anlamlı bir toplantı gerçekleşti.
İ.A.S.K.f Başanı Ali Düşmez 3 yıllık icraatını ve yeni dönem projelerini dillendirdi.

Dikkat çeken ayrıntılar, diğer adayların özellikleri spordan gelen ve spora emek veren kişiler olmaması demokratlıkları ve bu göreve talib olmalarındaki amacı sıkıntılı gördüğünü açıkladı.
Göreve gelmeden önceki süreci İ.A.S.K.F nin ve T.A.S.K tarafından ihracını ve bu günlerde ve bundan sonrada uyumlu çalışmaları mesajı verildi. Sahalardaki ambulans ve sağlıkçı olmaması probleminin önümüzdeki günlerde çözüleceği , ağı sakatlıklarda federasyon katkısı ve bünyelerinde kalp tarama merkezi yapılacağı, transfer ve lisans ücrelerinde iyileştirmelere gidileceği müjdesi verildi.

Geçtiğimiz dönemde seçilen yönetim kurulu üyelerinin bazılarının çalışmalara verdiği katkıdan memnun kalınmamış yeni dönemde daha çok çalışan güzide yöneticilerden oluşturulacağı sözü verilmiştir.
Ali Düşmez’in T.A.S.K ve Amatör Kurul Başkanı olması sebebiyle önümüzdeki dönemde olumlu ve kararlı işler yapacağı teminatı kararlılığı bildirilmiştir.
Fatih önümüzdeki günlerde adaylardan Ahmet Akpınar ve Seymen Gençtürk’ü de dinleyerek kararını verecek.

Amatörlerin çözüm üretecek kadroları göreve getireceği ve görev alacağı inancını taşımaktayım. Hayırlı olsun.

SÜLEYMAN AYDIN
YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209