İASKF SEÇİMİ (1)

Haziran ayının sonunda yapılacak olan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağan Genel Kurulunda seçilmiş olan genel başkan ve yönetim kurulu için Başkan Ali Düşmez, Ahmet Akpınar ve Seymen Kılıç aday olarak çalışmalarına başladı.

Fatih’in amatör spor kulüplerinin beklentileri kendi sorunları ile alakalı olmalı, sorunlarına çözüm getirecek kadroları seçmek için görüşmeler yapıldığını gözlemliyorum.
Salt kendi varlıklarını sürdürmek sadece endişeleri değil, bireysel ihtiyaçlarının had safhada olduğu bugünlerde bölgedeki sporcularını daha güzel bir ortamda spor yaptırabilme çabasının yanı sıra huzurlu bir ortamın yaratılması en büyük dilekleridir.

Kulüpler maddi sıkıntılarla boğuşurken seçimlerde yaşanacak kısır çekişmeler canlarını sıkmaktadır. Federasyondan beklenilen bu kurumun kurulma amacı ve tüzüğü gereğince yönetilmesi, seçimlerde ortaya çıkanların ve çekişmelerin seçimlerden sonra spora uygun, herkesin kucaklandığı, vaad edilenin hayata geçirildiği ve somut işlerde buluşulacağı temennisi olmalı.

SÜLEYMAN AYDIN

YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209