Hep si si si...

Ne o, BOP-BİP bibip mi oldu. Ortadoğuyu yeniden Osmanlılaştıramadınız mı? Yeni Şii Osmanlısını kuramadınız mı? Yeni Osmanlı Cumhuriyeti hayal mi oldu? İslam coğrafyasında sömürü ve köleleştirme tam gaz devam ederken kuklalarınızla oynamak çok mu hoşunuza gidiyor.

Adnan Oktarı Mehdi, Pensilvanya sakinini de Mesih yapamadınız mı? Bütün İslam coğrafyasını tepelerine kimleri getirirseniz getirin artık İslam alemini Yahudilerin ve Hristiyanların açık açık yönettiklerini gizlemek yerine açığa vurmaktan zevk alır hale mi geldiniz?

Türkiye'de idare ettiklerinizi idare edebilmek için onlar üzerinden oluşturduklarınız gündemler tükendi de artık yeni gündemler bulmakta zorlanıyor musunuz? 

Ne o hemen hemen 1 aydır Türkiye'de ki sömürü düzeninizi gizlemek için bir tek gezi muhabbetlerine takılı kalmıştınız ve bir de Apo’nuz var yedekte ve hala gezi muhabbetlerine mahkum vaziyetlerdeyken şimdi de iç siyaseti Mısır üzerinden mi idare etmeye çalışıyorsunuz? Siz sakın sadece Türkiye'de ki gündem tıkanıklığınızdaki çaresizlikten kurtulup dikkatleri dışarı çekmek için mursi tırsi oyunlarına girişmeyesiniz, baksanıza biz de yönetici diye kim varsa hepsi de sabah akşam sütlü mısır yer gibi millete Mısır Mursisi yediriyorlar.
 

Enver Sedat suikastle öldürüldüğü zaman Türkiye'de kaç gün haber olmuştu. 
Nasır'dan Sisi’ye Mısıra bütün oyuncuları getirenler hep aynı güçler değil miydi? 
Müslüman Kardeşleri, İhvanı salefi şehini kıptiyi yönetenler hep Para ve Güç Partisi sermaye ve finansın sahipleri değil miydi? 
Bunlar bütün İslam coğrafyasında azınlık olan Hristiyanlar ve Yahudilere çoğunluk olan Müslümanları yönettirmiyorlar mı da Davutoğlu çıkmış Mısır’dan bahsediyor, Cumhurbaşkanımız Mursi’yi incitmeyin diyor ve birileri de çıkmış Mısır’da darbeyi kınıyoruz diyor.12 Eylül de Türkiye'de darbeyi Kenan Evren ve Takımı mı yapmıştı da Mısır’da da Sisi darbe yapabilsin. Ne darbesi Mursi de sisi de hepsi de hepiniz de onların emrinde ve kontrolünde değil misiniz? Sahi Mursi si sisi si ötekisi berikisi ülkelerinde demokrasi var, seçim var, sandık varda buralardan kendiliklerinden mi geldiklerine inanıyorlar.
 

Onun için mi hep Para ve Güç Partisi sermaye ve finansın sahipleri paganist satanistlerin menfaatine çalışıp hep sömürü düzenine hizmet ediyorlar. Sandık, demokrasi ve seçim yalanından kimler onları çıkartıp bir yerlere getirdiyse hep onların menfaatine çalışıyorlar. Neden hep sömürü çarkının aletleri olarak çalışıyorlar. 

Darbecileri tanıyalımmış. 
El Ezher Kıptisini sahibi tanır. 
Stratejik derinsizlik Davutoğlu'da ne diyeceğini şaşırmış,''Arap baharı kışa dönmemişmiş'', Mısır halkı 25 Ocak devrimine sahip çıkmalımışmış, Sisi firavunmuş, yeni başkan da Hristiyanmış.

İslam coğrafyasını Papalar, Papazlar, Hahamlar, Rahipler yönetmiyor mu?
Para ve Güç Partisi sermaye ve finans patronları satanist paganistler İslam coğrafyasında kendi alt firavunlarını oluşturmadılar mı? 
Onlar Musevi ya da Hristiyanmılar ki Mısır'ın başına Hristiyan getirmiş olsunlar.

El Ezher Şeyhi Ahmed Et-Tayyib Müslüman mı ki firavunun ve Hristiyanın eteğine yapışmış ve dün Mursi’yi bugün Sisi’yi destekliyormuş.
Hüsnü Mahli de CHP’nin sözümona Yurt gazetelerinde ki İslamcı yazarlığıyla Mısır'ı mısır çorbasına çeviriyormuş. Çevir Kazı yanmasın Mısırı yiyenler uyanmasın Hüsnü Mahli. 

Mısır’da bu olayları yapanlar Türkiye'de gündem konusunda köşeye sıkıştıkları için bakalım kaç gün TV’lerde ve medya da Mısır da Mısır anlatıp duracaklar. Sanki Mursi'yi kendileri iktidara getirmişte Sisi de kendi kendine darbe yapmış gibi al sana Baradey, al sana Barzani, al sana kral Abdullah, al sana o, al sana şu, al sana bu. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı gibi siyaset oyunlarının taraftarı ve migosu olun
.

Ha Mısır’da, ha Tunus’ta, ha Libya’da, ha Suriye’de, ha Irak’ta ve aha da Türkiye'de Alman&İngiliz&Amerikan ortak yapımı olmayan hangi iktidar ve muhalefet var, dahi hangi örgüt ve teşkilat var? Adamlar istediklerini getirir istediklerini götürür, ister sandık yalanlarıyla getirir, ister darbe yalanlarıyla götürür, size ne? Parayı veren düdüklerini çalar. 

Adamlar basıyorlar paraları çalıyorlar düdükleri size ne? Siz de basın paranızı bakalım paranızla size kölelik yapacak kuklalarınızı bulur da satın alır yönetirseniz eğer sizde getir götür oyunlarıyla oynarsınız, yalanları söylemek te onlara düşer.
Şimdilik parayı basıp insanları satın almak onlara düşerken düdük gibi yalanlarla ötmek de birilerine düşüyor.

Av.Cihan Tufan
YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209