TDF BAŞKANI DEMİR'İN ACI GÜNÜ

TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONU BAŞKANI MUSTAFA DEMİR İN KARDEŞİ MUHAMMED DEMİR AKŞAM SAATLERİNDE GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASI SONUCU HAYATINI YİTİRDİ.

TDF BAŞKANI DEMİR'İN ACI GÜNÜ
 Trabzon Dernekleri federasyonu başkanı Mustafa Demir in kardeşi Muhammed Demir (44) akşam saat 18.00 sıralarında  geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti

            Fatih Samatya sahil transit yolundan akşam saat 18 sularında yoldan karşıya geçerken karşı yönden gelen arabanın çarpması ile ağır yaralanan 44 yaşındaki Trabzon Düzköy nüfusuna kayıtlı Muhammet Demir kaldırıldığı Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde  yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Haberi alır almaz hastaneye  koşan Mahmut Demir’in abisi TDF Başkanı Mustafa Demir ve yakınları acı haber ile yıkıldılar.  Genç yaşta trafik terörünün kurbanı olan Muhammet Demir ise ailesini ve sevenlerini derin bir yasa boğdu.

Trabzon Dernekleri Federasyonu başkanlığı ve  Trabzon Düzköy İlçesi ve Köyleri Dernek Başkanlığını  yapan Mustafa Demir ise geçtiğimiz ay yönetiminde görev olan  Enver Yılmaz'ı kalp krizi sonucu  ebediyete uğurlamıştı. Henüz Yılmaz’ın kaybının hüznünü yaşarken şimdi de can paresi kardeşinin ölüm haberiyle dayanılmaz acısını yaşıyor.

        Muhammet Demir in cenazesi 03 Nisan 2014 Perşembe (yarın) Gaziosmanpaşa Merkez Camiinden ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Terkos  Baklalı’da ki aile kabristanlığına defnedileceği bildirildi.

Sivil Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine Sabr-i cemil ve Başsağlığı temenni ediyoruz.



 HABER & FOTO: SADULLAH  DERVİŞOĞLU

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2014, 02:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209