MEHMET AKYÜZ NEDEN İNTİHAR ETTİ.

-İstanbul Güngören Gençosman mahallesi kaynak sokak ta bulunan kot yıkama atölyesinde bir kişi kendini asarak intihar edip yaşamına son verdi.

MEHMET AKYÜZ NEDEN İNTİHAR ETTİ.

  Arkadaşının çalıştığı iş yerine bir önceki akşam misafir olarak gelen Siirt Kurtalan nüfusuna bağlı Mehmet Akyüz (20) gece izin alarak orada kalmak istedi.Arkadaşlarının Akyüz'ü orada bırakarak gitmesinden sonra içeride bulunan güvenlik kameraları ters yöne çevirerek içeride bulunan vinçe elektrik kablosu ile kendini astı.



            Asmadan öncede yüzünü bir bezle bağlayarak kendini asması polisin dikkatini çekti.Şüpheli olarak olayı takip eden emniyet güçleri güvenlik kameralarını inceledikten sonra intihar ettiğini tesbir etti.


             Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı incelemelerde bulundu.İlçe emniyet müdürü Ömer Burak Aktaş olay yerindeki çalışmaları bizzat yönetti.


 Olay yeri şube müdürlüğüne ait ekipler gelerek olayla ilgili ayrıntılı çalışmalarda bulundular.Polis iki arkadaşlarının ifadesine baş vurmak üzere emniyet müdürlüğüne götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABER FOTO-SADULLAH DERVİŞOĞLU

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209