Berkin’in cenazesi Okmeydanı’nda

Gezi olaylarında ağır yaralanan ve dün hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Okmeydanı Cemevi'ne getirildi.

Berkin’in cenazesi Okmeydanı’nda
 Tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na getirilmişti. Cenaze otopsinin ardından kalabalık bir grup tarafından alınarak Okmeydanı Cemeevi'ne götürüldü. Burada cenaze aracını yüzlerce kişi karşıladı. Tabutu omuzlarına alan kalabalık uzun süre tabutu taşıdı. Gruptan bazılarının havai fişek attığı görüldü.

Berkin’in anısına kapı önlerine ekmek bırakılıyor

Gezi olaylarında hayatını kaybeden 15 yaşındaki Berkin Elvan'ın anısına Okmeydanı'ndaki ev ve apartmanların önüne siyah kurdeleye bağlı ekmek bırakılıyor. Elvan 268 süren hayat mücadelesine bu sabah saatlerinde yenik düştü. Cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Elvan'ın naaşı öğleden sonra Okmeydanı'ndaki cemevine getirildi. Elvan'ın çok sayıda kişi karşıladı. Kalabalık, omuzlarda Elvan'ın cenazesini cemevine taşıdı. Öte yandan ekmek almaya giderken başına isabet eden biber gazı fişeğiyle yaralandığı öne sürülen Elvan'ın anısına Okmeydanı'ndaki birçok ev ve iş yerine siyah kurdeleye bağlı ekmek bırakıldığı gözlendi. Grubun cemevi önündeki bekleyişi sürüyor.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209