Başakşehir' De Şehitler İçin Kuran Tilaveti

Başta Afyon' Da Olmak Üzere Tüm Şehitlerimiz İçin Kuran-ı Kerim Okutuldu.

Başakşehir' De Şehitler İçin Kuran Tilaveti

  Başta Afyon' da olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna 4 Ünlü Hafız,  Saadet Partisi Başakşehir Gençlik Kollarının organize ettiği programda Kuran-ı Kerim okudular.



Kayaşehir H.z. Hüseyin camiindeki Kuran tilaveti programına başta Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN olmak üzere yüzlerce Başakşehirli vatandaş katıldılar.



16 Eylül Pazar günü öğlen namazının ardından başlayan Kuran tilaveti öncesi yaptığı konuşmasında GÜŞEN,"İslam'a göre masum bir kişiyi öldüren bütün insanlığı öldürmüştür. Cenab- ı Allah Kutsal Kitabımız Kuran-ı Kerim' de şehitlerimizin ölmediği yani ölümsüz olduklarını bildirmiştir. Onların sayesinde bizler, buralarda rahat bir şekilde yaşıyoruz." dedi.



GÜŞEN Konuşmanın devamında, "Terör maalesef her gün canlar almaya devam ediyor. Son günlerde tekrar yoğunlaşan ve terör eylemi olarak yapılan hain saldırılarda şehit edilen evlatlarımıza, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz. Kahraman askerlerimizin ve masum vatandaşlarımızın ocaklarına, tezgâhladıkları hain saldırılarla ateş düşüren teröristlere ve işbirlikçilerine lanet ediyoruz" dedi.



GÜŞEN' in konuşmasının ardından Kuran okuma birincisi 1.Etap Mehmet Zaid Kotku Camisi Müezzini Yahya KORKMAZ, YeniBosna Kuran Kursu Hocalarından Hafız Ensar YAŞAR, Hafız Ali YILDIRIM ve Ünlü Hafız Fatih KARACA  Hoca Kuran-ı Kerim okudu ve etkinlik sonunda şehitler için dua edildi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209