Hafızanallah Gezi Parkı

 Kafa karıştırmalara devam..Ne mi olur, olsa ne olur olmasa ne olur..

 

Tayyip indirilir mi? İndirilse ne olur indirilmese ne olur..Tayyip gider Ahmet Davutoğlu gelir, heyeti o kurar ve Halife olarak ta Fethullah Gülen Türkiye'ye İslam coğrafyasına gelir ve Müslümanları tek otorite idare ederken Halifeyi idare edende bütün Müslümanları dilediği gibi idare eder ve sonrada İsa Mesih çıkar Mehdi de geliverir,biter mi gezi protestoları.


Tayyip Erdoğan inadına mı tersine tersine gidiyor acaba..


Tayyip Erdoğan ısrarla Taksime Topçu kışlasını yapacaz, AKM yi yıkıp yeniden yapacaz, Taksime bir de cami yapacaz derken gezi parkı genelinde Türkiye çapında tencereli tavalı yürüyüşler ve gösteriler yapan protestocuları kullanıp hadi beni protesto etmeye devam edin, kesmeyin gösterilerinizi ve eylemlerinize devam edin, oh oh gündemi sizinle belirliyorum, sizi ne güzel kullanıyorum, ben sizi kızdırayım siz de bana kızın ve çıkın meydanlara yollara gösteri yapın, protesto edin şöyle bir iki ay sizle idare edip zaman kazanayım..


Sanki ben tekneye su ilave ederim bu hamur daha çok su götürür misali.


Ne yani AKP ve Başbakan Taksim'e yeniden Topçu kışlasını yapacak ta ne yapacak, eskinin ihyası olacakmış, o kışlaya yine topçular mı yerleştirilecekmiş yoksa Futbol Federasyonu Başkanlığına mı verilecekmiş. AKM’nin yeniden yıkılıp yapılması bu milleti göstericileri ne kadar ilgilendiriyormuş..Emek sineması yıkıldı da ne oldu..Ne oldu emek sineması göstericileri..Topçu Kışlası yeniden yapılıp Tarih canlandırılacakmış.


Yakında belgrad ormanlarındaki bütün ağaçlar sökülecek.. Sarıyer’de binlerce dönüm ağaç sökülürken bu protestocular nerdeydi? Kılıçdaroğlu İspark işgalcilerine karşı çıkmaya çalışan Üsküdar milletvekiline sahip çıkamamış ta şimdi gezi protestocularına mı sahip çıkacakmış.. Sırrı Süreyya Önder Alman istihbaratının sırlarına mı sahip çıkıyormuş..


Sırrı Süreyya Önder BDP’li mi BND’li mi? Başbakan biraz yumuşasa uyumlu ve uzlaşmacı olsa evlerine dönmek için can atan göstericiler bir anda yok olurlar..Sonrasında ne protesto eden kalır ne gösteri, ne yayınlayacak bir haber ve ne konuşulacak bir konu ne de uzun uzun sürdürülecek gündem malzemeleri kalır..


Haydii ara ki yeniden bulasın gündem konusu da meşgul edesin bu kendi derdinden başka her konuyu kendine dert edinen milleti..


Şimdi M.Fethullah Gülen konuştu denilen metin okunduğu zaman göstericiler kendilerine gösterilen bu sevgi ve şefkatten sonra Başbakan aleyhinde protestolar yaparken çok yakında aynı guruplar M.Fethullah Gülen lehinde de gösterilere başlarlarsa şaşmamak gerek..


Bir bakarsın yarın bütün tencere tavacılar, biber gazı kafa yapıyor slogancıları, PKK’lılar, BDP’liler, CHP’liler, Atatürkçü Ulusalcılar bir anda oluvermişler Fetullahcılar..


Eee baksanıza şimdilerde Fethullahcılar Başbakana diktatör derlerken M.Fethullah Gülen de göya Başbakanı fırçalayıp duruyor.

Artık onu beğenmiyor.. Amerika'da Gökten ne yağdıysa yer sadece Arınç'ı kabul etti. Cumhurbaşkanı da konuyu Başbakanla görüşmedi de Afrika’ya gönderildiği gibi bir Arınç'ı bir de Önder'i kabul etti, o da başbakanın konuşmalarına hep ters gitti.


Demiş mi M.Fethullah Gülen Gezi Tiyatroları için mi acabaa...

Bu hadiseler'' Nesebi gayr-i sahih bir kısım hadiseler'' miş miş mii acabaa..

M.Fethullah Gülen Karadeniz’de çay bahçelerinde topladıkları körpecik çay ürününü dökmek zorunda bırakılıp ta dökmemek için zararlarını bile kurtaramayacak fiyatla birde özel çay tüccarlarına mahkum edilip 70-80 kuruşa ürünlerini satmak zorunda bırakılan mağdurlar için de bir şeyler söyleyebilecek mi acaba..Ne o yoksa M.Fethullah Gülen biçare göz göre göre sömürülen, ezilen, horlanan ve dışlanan çay üreticilerinin bu hallerini vicdanına sığdırabilecek mi yoksa bu duruma razı mı? Niye susuyor, niye duymuyor, hafızanallah  yoksa bu zulümleri göremiyor mu? Gezi protestolarında bankaların tahrip edilmesine acıyor da bankaların borç ve faiz sömürüsüyle perişan ettiği çiftçilerimizin ve  üreticilerimizin tahrip edilmelerine acımıyor mu? Fındıkçı, çaycı, zeytinci, maamaafih çiftçimiz, üreticimiz, insanlarımız bankalarca köleleştirilip öyle çok tahrip edildi ki cancağazım bunları kimler görecek hafızanallah.


Acaba Taksim de ve bütün Türkiye'de taş atanlarla, biber gazı atanlar ve ortalığı birbirine katanlar, karşılıklı tahrik edip tahrik olanlar ve ortalığı savaş alanına çevirenler bir tarafta gaz maskeli öte tarafta puşu maskeliler kimlerdi..


Bakalım kaç hafta daha Gezi bahaneli protesto gösterili oluşturulan gündem sürdürülecek.


Av. Cihan TUFAN

YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209