KANKA, Kan Bağışı Çalışmalarına Devam Ediyor

Güngören Belediyesi Kan Kardeşliği Kulübü (KANKA) Kan Bağışı çalışmalarına devam ediyor. Kızılay işbirliğiyle yürütülen kan bağışı kampanyasına Güngören sakinleri büyük ilgi gösterdi.

KANKA, Kan Bağışı Çalışmalarına Devam Ediyor
 Türkiye'nin en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Güngören Belediyesi Kan Kardeşliği Kulübü (KANKA) acil kan ihtiyacını karşılamak,  kana ihtiyacı olanlarla kan vermek isteyenleri buluşturmak ve kan bağışının önemine dikkat çekerek toplumda farkındalık yaratmak amaçlı çalışmalarına devam ediyor. Yıl boyunca farklı merkezlerde gün boyu hizmet veren Kızılay ve KANKA kan bağış kampanyası ile iyi insanları kan ihtiyacı olanlar için bir araya getiriyor. 

Kurulduğu 2006 yılından bugüne hem üye sayısı, hem bağışları hem de bilinçlendirme çalışmaları ile her geçen gün büyüyen ve 33 binden fazla gönüllü üyeye ulaşan KANKA, bugüne kadar binlerce kişiye can, onlarca bebeğin annesini ise hayat oldu.

Acil kan ihtiyacı durumlarında, kan vermek isteyenlerle kana ihtiyacı olanları buluşturan, kan bağışının önemine dikkat çeken ve düzenli kan verilmesi konusunda bilinçlendirme çalışmaları kapsamında stantlar kuran KANKA,  kan bağışı kampanyaları da düzenleyerek kan ihtiyacının karşılanmasına yönelik destek çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda KANKA ve Kızılay Çapa Kan Merkezi işbirliği ile 14 Aralık tarihinde Güngören’de Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi. 11.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleşen Kan Bağışı Kampanyasına, Güngörenliler büyük ilgi gösterdi. Yüzlerce vatandaşın kan bağışında bulunduğu etkinlikten son derece memnun olan vatandaşlar, yetkilerden kan bağışlama kuralları hakkında da bilgiler aldılar.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209