Güngören’de Kutlu Doğum Dolu Dolu Geçti

Güngören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası’nda bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Güngören’de Kutlu Doğum Dolu Dolu Geçti
 Güngören Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kutlu Doğum Haftasına özel bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Tasavvuf Müziği Koro Konseri, Kültür Sanat Kursiyerleri tarafından gerçekleştirildi.   Kutlu Doğum temalı konser tasavvuf müzikleriyle başlayan ve sema gösterisi ile devam eden etkinlik Erdem Beyazıt Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 

Güngören Kültür Merkezi’ndeki Kutlu Doğum etkinliğinde ise Müzehhibe Safiye Ocaklı ve Hattat Mehmet Arif Vural tarafından yapılan eserlerden oluşan ‘40 Altın Hadis Sergi’ açılışı Mustafa KARATAŞ tarafından yapıldı. Sergi açılışının ardından program Mehmet Hacıismailoğlu’nun şiir dinletisi ile başladı.  İzleyenlere duygusal anlar yaşatan şiir dinletisinin ardından, Mustafa Karataş gelen misafirlere, efendimizin hayatı, kişiliği, peygamberliği ile ilgili sohbetle devam etti. Vatandaşın sorularını da cevaplandıran Karataş, peygamberimiz hakkında ayrıntılı bilgileri içeren bir sohbet gerçekleştirdi.

Düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programlarında vatandaşa gül, lokum, gül kolonyası, kitap ve hadis-i şerif yazılı magnetler dağıtıldı. 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209