Başkan Karaman’dan Engelli Öğrencilere Sürpriz

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman yarıyıl tatiline giren iki engelli öğrenciyi evlerinde ziyaret etti ve karne sevinçlerine ortak oldu.

Başkan Karaman’dan Engelli Öğrencilere Sürpriz
 Yoğun ve yorucu bir eğitim döneminin ardından okullarında karne sevinci yaşayan öğrenciler 15 günlük tatile de göz kırptılar. Karnelerin alındığı 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının ilk döneminin son bulduğu bu özel günde Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman 2 engelli öğrenciyi evlerinde ziyaret etti ve karne sevincine ortak oldu. Şiir Mektebi Ortaokulu öğrencisi Ahmet Can Doğan ve Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Muhammet Emin Bilici’yi evlerinde ziyaret eden Başkan Karaman öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra karne ve hediyelerini verdi.

Yarıyıl tatiline giren tüm eğitim camiasını tebrik eden Başkan Karaman “Öğretmenlerimiz, ilçemizin eğitim çıtasını her geçen gün biraz daha yukarıya taşıdılar. Geçmiş yıllarda eğitim kalitesi olarak son sıralarda yer alan Güngören, bugün adından çokça söz ettiren bir ilçe haline gelmiştir. Bu başarıda öğretmenlerimizin çabası çok büyük. Tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarımızda gerçekleştirilen çalışmalara katkı sağlayan yöneticilerimize, öğretmenlerimize, okul aile birliği üyelerine, velilerimize ve her seviyedeki eğitim çalışanı arkadaşlarımıza sağladıkları katkılar için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Öğrencilerin yarıyıl tatilini iyi değerlendirmeleri gerektiğini vurgulayan Başkan Karaman “2014-2015 eğitim öğretim yılının yarısını geride bıraktığımız bugün diğer yarıyıl için hazırlanmanıza vesile olacak 15 günlük tatili de beraberinde getiriyor. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz, ümidisiniz. Sizlerden beklentimiz büyük. Tatil döneminin hayırlı ve faydalı geçmesini diliyorum. Bizler sizin hem bugününüz hem de yarınınız için çalışıyoruz. Sizler için hizmete sunduğumuz buz pistimiz, havuzlarımız ve kurslarımız tüm yıl olduğu gibi sömestr tatilinde de sizlere hizmet verecek.  Tüm öğrencilerimize ve eğitim camiamıza iyi tatiller diliyorum” dedi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2015, 03:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209