Vali Güzeloğlu, kimsesiz çocuklarla çifte telli oynayıp halay çekti

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, bayramlaşmak için gittiği yuvada kimsesiz çocuklarla çifte telli oynayıp halay çekti.

Vali Güzeloğlu, kimsesiz çocuklarla çifte telli oynayıp halay çekti

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, bayramlaşmak için gittiği yuvada kimsesiz çocuklarla çifte telli oynayıp halay çekti. Garnizon komutanı, emniyet müdürü ve alay komutanının da eşlik ettiği halay ilginç görüntülere sahne oldu.

        Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Mersin Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti. Ramazan Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarette Güzeloğlu’na; Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Sahil Güvenlik Komutan Vekili Yarbay Hasan Tunay, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bedri Dursun ve İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz eşlik etti.

        Coşkulu bir ortamda geçen ziyarette, yuva çocuklarının gösterisi büyük beğeni topladı. Çalan çiftetelliye önce alkışlarla eşlik eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu, daha sonra kendini kaptırarak çocuklara eşlik etti. Vali Güzeloğlu’nun davetiyle halaya katılan protokolün, çocuklarla birlikte çiftetelli oynayıp halay çekmesi renkli görüntüler oluşturdu. Vali Güzeloğlu, çocuklarla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

        Vali Güzeloğlu, daha sonra beraberindekilerle Toroslar ilçe sınırları içerisindeki Nihat Sözmen Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışmanlığı Merkezi’ni ziyaret edip, engelli çocuklarla bayramlaştı. Yaptığı konuşmada, hiçbir vatandaşın devlet himayesi dışında kalmayacağının altını çizen Güzeloğlu, darda ve zorda olanların devletin çatısı altına gelerek, bakımının ve rehabilitasyonunun yapılacağına dikkat çekti.


CİHAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209