Türbanlı yazardan SERT ÇIKIŞ !

Nihal Bengisu Karaca, Başbakan’ın “tasmalı gazeteciler” sözüne çok sert tepki gösterdi.

Türbanlı yazardan SERT ÇIKIŞ !

TVNET televizyonunda Veyis Ateş’in konuğu olan Habertürk Gazetesi yazarı Nihal Bengisu Karaca, Başbakan Erdoğan’ın kadınlara ve medyaya yönelik tavrını sert bir dille eleştirdi.

Veyis Ateş’in “Erdoğan’ın dalkavuk gazeteciler lafından alındınız mı?” sorusuna “Alınmamanız mümkün değil” diyen Karaca “Beni en çok rahatsız eden de, Erdoğan’ın TT Arena’da kullandığı tasmalı gazeteciler lafı olmuştur” dedi. Karaca’nın “Orda olsaydım bundan çok rahatsız olurdum” sözüne Veyis Ateş “Oradan çıkar mıydınız?” sorusunu yöneltince “Çıkardım herhalde!” şeklinde cevap verdi.

Erdoğan’ın her konuda kanaat oluşturmaya ve bunu kamuoyuna dikte etmeye çalıştığını iddia eden Karaca, “Dindar muhafazakâr camiada sanki kanaat önderi kalmamış gibi Başbakan Erdoğan tek başına her alanı doldurmaya çalışıyor.” Dedi.

“Başbakan neyin ne şekilde yapılması gerektiğini herkesten fazla biliyor.” diyen Nihal Bengisu Karaca “Başbakan kadınların kaç çocuk doğurması gerektiğinin ölçüsünü koyması, dindar ve muhafazakar kadınlar için bile çok can sıkıcıydı” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209