Sultanahmet'te polis karakoluna bombalı saldırı: 1 polis şehit

İstanbul Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğü'ne bombalı saldırı düzenlendi.

Sultanahmet'te polis karakoluna bombalı saldırı: 1 polis şehit
Üzerinde bomba olan kadın canlı bomba üzerindeki bombayı patlattı. Bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken, patlamanın yaşandığı bölgede trafik de kesildi. Bölgeye Özel Harekat Polisleri sevk edildi. Adının Kenan Kumaş olduğu öğrenilen polis memuru saldırıda yaralandı. Bu arada, canlı bombanın da polis merkezi içerisinde yaralı olduğu anons edildi. Sultanahmet'te Turizm Şube Müdürlüğü'ne düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralan polis memuru Kenan Kumaş, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

İstanbul Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğü'ne kadın bir canlı bomba girdi. Saldırıda canlı bomba ile birlikte 1 polis memuru yaralandı.

Çevrede duyulan patlama sesinin ardından polis telsizlerinden, 1 polisin yaralandığı anonsu geçti

Saldırıda yaralanan Kenan Kumaş isimli polis memurunun durumunun ağır olduğu ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Bu arada, canlı bombanın da polis merkezi içerisinde yaralı olduğu anons edildi.

SALDIRILARA KARŞI ÖNLEM ALINDI

Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Ayrıca polis telsizinden tüm polis merkezleri ve ekiplerinin saldırılara karşı gerekli önlemleri almaları anons edildi.

BÖLGE YAYA VE ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Sultanahmet Meydanı'nda bulunan Turizm Polis Karakoluna yapılan canlı bomba saldırısı nedeniyle meydana çıkan bazı yollar güvenlik gerekçesiyle yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Tramvay seferlerinin de durdurulduğu bildirildi.

CANLI BOMBA ANONSU YAPILMIŞTI

İstanbul polisi, Sultanahmet Meydanı'nda bulunan turizm polisi binasında bir kadın canlı bombanın bulunduğu yönünde anonsu üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

VALİ ŞAHİN: CANLI BOMBANIN KİMLİĞİ ARAŞTIRILIYOR

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğü'ne girip üzerindeki bombayı patlatan kadın teröristin kimliğinin araştırıldığını söyledi.

KADIN TERÖRİST OLAY YERİNE TİCARİ TAKSİYLE GELMİŞ

Sultanahmet'te Turizm Şube Müdürlüğü'ne yönelik bombalı saldırıyı gerçekleştiren kadın teröristin, olay yerine ticari taksiyle geldiği belirtildi.Kadın teröristin bindiği taksinin şoförü ifadesi anılmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Şehit polisin cenazesi Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi

Sultanahmet'teki bombalı saldırıda şehit olan polis memurunun cenazesi hastanedeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.İstanbul Sultanahmet'te gerçekleştirilen canlı bomba saldırısında şehit olan polis memuru Kenan Kumaş'ın (32) cenazesi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki savcılık incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

HAFİF YARALI POLİS HASTANEYE YÜRÜYEREK GELDİ

Sultanahmet Meydanı'nda bulunan Turizm Şube Müdürlüğü'ne yapılan canlı bombalı saldırıda hafif yaralanan polis memuru, hastaneye yürüyerek geldi.Polis memuru, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi edildi.

Bombalı saldırıda yaralan polis şehit oldu

Sultanahmet'te Turizm Şube Müdürlüğü'ne düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralan polis memuru Kenan Kumaş, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

EYLEMİ DHKP-C MİTİLİTANI GERÇEKLEŞTİRDİ

Eylemi DHKP-C militanı Elif Sultan Kalşen’in gerçekleştirdiği belirtildi. DHKP-C kısa süre önce Dolmabahçe Sarayı önünde bombalı saldırı girişiminde bulunmuş, eylemlerin devam edeceğini açıklamıştı.


SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2015, 22:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209