Kırk pınar ağasını vurdular !

Kırkpınar Yağlı Güreşleri eski ağası belediye bahçesinde silahlı saldırıya uğradı.

Kırk pınar ağasını vurdular !

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi ziyarete gelen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri eski ağası ve işadamı Mustafa Altunhan, belediye bahçesinde silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anı kameralara böyle yansıdı.

Sağ ayağından yaralanan Altunhan, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, zanlı Fikret Derebeyi, polis ekipleri tarafından olayda kullandığı silahla birlikte yakalanarak gözaltına aldı. Olay, öğleden sonra 14.15 sıralarında meydana geldi. İşadamı Mustafa Altunhan, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi ziyaret için belediye önüne geldi. Belediye bahçesine giren Altunhan'a, burada belinden silah çıkaran bir kişi 2 el ateş etti.

Sağ bacağı diz kapağı üstünden vurulan Altunhan'a ilk müdahaleyi belediye çalışanları yaptı. Daha sonra olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sedyeyle ambulansa bindirilen Altunhan, gülerek "Bir şeyim yok iyiyim. Olur böyle şeyler" dedi.   Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ise "Ben olayı bilemiyorum ancak, Mustafa Altunhan'ı bacağından vurmuş. Altunhan otogar ihalesini alan arkadaşımız, otogarla ilgili bir sorun mu var aralarında bilmiyorum. Bu derebeyler son yıllarda sıkıntı yapmaya başladılar.

İnşallah bu olay son olur ve emniyetimiz gerekeni yapar oldu. Geçmiş olsun diliyorum" dedi. İşadamı Altunhan, geçen yıl 10 milyon TL'ye Edirne şehirlerarası terminali ihaleye girerek kiralamıştı. Otogar yanında bulunan otoparkı ise Fikret Derebeyi kiralamış ve daha önce aralarında otopark yüzünden arbede yaşanmıştı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209