Kamalak: Tek kurtuluş reçetesi Kur'an

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI PROF. KAMALAK’IN KADİR GECESİ MESAJI: "KUR’AN TEK KURTULUŞ REÇETESİ" KUR’AN-I ÖNCE MÜSLÜMANLAR ANLAMALI

Kamalak: Tek kurtuluş reçetesi Kur'an
 Mübarek Ramazan ayının manevi ikliminin, İslam dünyasından gelen acı haberlerle hüzün ve acıya dönüştüğünü kaydeden Kamalak, mesajında bütün İslam alemi için, “Basiret, feraset ve dirayet” temennisinde bulundu. Kur’an-ın gerçek rehberliğine en fazla Müslümanların ihtiyacı olduğunu vurguladı.
 
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Mübarek kadir gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Kadir gecesinin Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı mübarek bir gece olduğunu hatırlatan Kamalak, “Kur’an insanlığın tek kurtuluş reçetesidir. İnsanlık Kuran-ı rehber edindiği sürece huzur ve barışa kavuşacaktır” dedi.
 
Mübarek Ramazan ayının manevi ikliminin, İslam dünyasından gelen acı haberlerle hüzün ve acıya dönüştüğünü kaydeden Kamalak, mesajında bütün İslam alemi için, “Basiret, feraset ve dirayet” temennisinde bulundu.
 
Kur’an-ın gerçek rehberliğine en fazla Müslümanların ihtiyacı olduğunu vurgulayan Kamalak, “Cenab-ı Allah hepimize Kur’an’ın emirlerini gerçek manada anlamayı nasip etsin. Maalesef bugün nereden kesif bir duman yükseliyorsa, nereden acı bir feryat duyuluyorsa orası bir islam ülkesi. Nerede bir kuşatma, bir işgal varsa orası bir İslam bölgesi. Nerede sinsi bir oyun oynanıyorsa orası bir islam ülkesi. Orası Arakan, orası Irak, orası Sudan, orası Suriye, orası Filistin. En son Mısır’ın aynı kirli ve sinsi oyunun hedefi oldu. Elbette İslam dünyası kan ağlarken bu mübarek gecelerde yapılacak dualar önemli. Allah zalimleri Kahhar ismiyle kahretsin. Ama biz Müslümanlar dünyadaki zulmü önlemek için üzerimize düşeni yapıyor muyuz, sömürüyü engellemek için üzerimize düşeni yapıyor muyuz,akan kanın durması için elimizden geleni yapıyor muyuz? Müslümanların birleşmesi ve güçlenmesi, İslam birliği’nin kurulması için yeterli çabayı ortaya koyuyor muyuz. Müslümanlar olarak İmkanlarımızı birbirimize karşı değil, birbirimiz için kullanma basireti ortaya koyduğumuz gün kurtuluş başlayacaktır. İslam dünyası üzerinde oynanan karanlık oyunları görebilecek ferasete sahip olduğumuz gün kurtuluş başlayacaktır. Kurtuluşu Batı’nın köhnemiş değerlerinde değil, Kun’an’ın hakikatinde arama dirayetini gösterdiğimiz gün kurtuluş başlayacaktır. Çenab-ı Allah bu mübarek gecelerin hürmetine hepimize bu şuuru versin. Hepimize Müslümanların birlik ve beraberliğini sağlayacak azim ve gayreti versin. Dualarımız ve çalışmalarımız Ülkemizin birlik ve beraberliğini artırsın, İslam ülkeleri arasındaki bağları güçlendirsin. İnancımıza, tarihimize, medeniyetimize yakışır adil bir dünyanın kurulmasına vesile
olsun” dedi. 

 
(milligazete.com.tr) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209