İstanbul polisi DERS oldu !

İstanbul Emniyeti’nin ‘sahtecilik ve taklit ‘çetelerine yönelik operasyonu dünyaya örnek oldu.

İstanbul polisi DERS oldu !

Uluslararası Polis Örgütü İnterpol, İstanbul polisinin ‘sahtecilik ve taklit’ çetelerine yönelik operasyonlarını belgesel yaptı. Türk polisinin bu başarısı dünya teşkilatlarına örnek gösterildi.

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin ‘sahtecilik ve taklit’ çetelerine yönelik düzenlediği operasyon Uluslarası Polis Örgütü İnterpol’e ders oldu.

İnterpol ‘Black  Poseidon’ projesi kapsamında, İstanul polisinin düzenlediği başsarılı operasyonların belgeselini çekerek tüm dünya teşkilatlarına örenk operasyon olarak yayınladı.

Bugün’de yer alan haberde; İntepol, uluslararası değeri olan markaların taklitlerinin Türkiye’ye sokan ve bu anlamada ciddi pazar parayı olan şebekeler yönelkikbaşarlı oerasyonlar düzenleyen Güvenlik Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek operasyonlar hakkında bilgi aldı. 4 operasyonu,; savcılıktan izin alma, teknik fiziki takip, operasyon anı, sorgulama ve mahkeme aşamalarına katılarak belgeselleştiren İnterpol, belgeseli üye ülkelerin polis teşkilatlarını sitelerinde yayınlattı.

İnterpol, 2011 yılının ‘Black Poseidon’ başarı ödülünü İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği taklit ve sahtecilik operasyonlarına verdi.

Dünya Ticaret Örgütü, yıllarca taklit ve sahtecilik cenneti olarak gördüğü Tükiye’yi ‘izlenecekler’ listesine almıştı. Ancak yapılan son operasyonla Türkiye bu listeden çıkarıldı.

Çin, Rusya, Hindistan, Tayland ve Bulgaristan takip edilenler listesinde.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209