Hakkari'de Bakan İdris Naim Şahin'e saldırı

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Hakkari'de bir grubun taşlı saldırısına uğradı.

Hakkari'de Bakan İdris Naim Şahin'e saldırı

BAYRAM NAMAZINI HACI ABDURRAHMAN CAMİSİ'NDE KILDI
Gece yaşanan olayların ardından Hakkari’de kalan İdris Naim Şahin , sabah bayram namazını da Hacı Abdurrahman Camisi'nde kıldı.

Hakkari'deki güvenlik güçleriyle Ramazan Bayramı'nı geçirecek İçişleri Bakanı Şahin, Vali Orhan Alimoğlu ve diğer yetkililerle sabah saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında Bulvar Mahallesi'ndeki Hacı Abdurrahman Camisi'ne geldi.

Vatandaşlarla bayram namazını kılan Şahin, cami cemaatiyle bayramlaştı. Çıkışta kendisini bekleyen ve elini öpen çocukların bayramını kutlayan Şahin, harçlık dağıttı.

Yoğun güvenlik önlemleri altına yürüyerek Vali Konağı'na geçen Şahin, yolda karşılaştığı vatandaşlarla bayramlaştı.
Behçet DALMAZ
 
Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Hakkari'de bulunan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin iftar sonrası Cumhuriyet Caddesi üzerinde esnafla sohbet ederek vatandaşlarla birlikte kahvede çay içti. Bu sırada bir grup gösterici Bakan Şahin'i yuhalayıp taş attı. Bakan Şahin, korumalar tarafından tedbir amaçlı bir kafeye götürüldü. 

Gösterici grubun taşlı saldırısı üzerine polis, olaylara müdahale etti. Savaş alanına dönen caddede güvenlik görevlileri, göstericileri dağıtmak için biber gazı ve tazyikli su kullanıp havaya ateş açtı.

(DHA)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209