Hakan Şükür’den Çok Sert

Şükür; Milli Marşımızı ve Türk Bayrağı’nı başka topraklarda dalgalandıranları düşman ilan eden anlayış, patolojik olarak incelenmeli” dedi.

Hakan Şükür’den Çok Sert
 İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, Gülen Cemaatine bağlı Türk okullarının kapatılacağı iddialarına tepki göstererek, “Milli Marşımızı ve Türk Bayrağı’nı başka topraklarda dalgalandıranları düşman ilan eden anlayış, patolojik olarak incelenmeli” dedi.

“GERÇEKLERİN ORTAYA ÇIKMA HUYU VARDIR”

“Her gün onlarca yalan haberle algı operasyonu yapılıyor. Amaç gerçeği perdelemekse eğer; gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi huyu vardır” diyen Şükür, Gülen Cemaatine bağlı Türk okullarının kapatılacağı iddialarına da Twitter hesabından tepki gösterdi.

“TARİH NASIL YAZACAK ŞİMDİDEN BELLİ”

Şükür şöyle dedi: “Türk okullarını yurt dışında kapatmak için devletler nezdinde lobi yapan Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini tarih nasıl yazacak şimdiden belli. Yurt dışında kendi insanlarının açtığı okulları kapatmaya çalışanları, siyaset bilimcileri incelese ortaya ilginç sonuçlar çıkaracaklardır. Milli Marşımızı ve Türk Bayrağı’nı başka topraklarda dalgalandıranları düşman ilan eden anlayış, patolojik olarak incelenmeli belki de.”

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2014, 20:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209