Gökçeada ve Şarköy'de yaralılar var

Depremin merkez üssü Gökçeada'nın batısı... Yararılar olduğu belirtiliyor. Depremi hissedenler sokaklara dökülürken, 5 kişinin kendini camdan attığı öğrenildi.

Gökçeada ve Şarköy'de yaralılar var

 MARMARA, Akdeniz ve Ege Bölgesi saat 12.26’da şiddetli depremle sallandı. Deprem Bolu’dan Edirne’ye, İstanbul’dan İzmir’e, Çanakkale’den Eskişehir’e kadar geniş bir alanda hissedildi.

Depremin merkez üssü Gökçeada'nın batısı...
Deprem birçok yerde paniğe neden olurken, binalardan atlayanlar ve bu nedenle yaralananlar oldu. Şarköy’de binadan atlarken yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı. Deprem ilk belirlemelere göre başta Gökçeada olmak üzere Edirne ve Çanakkale’nin bazı yerleşim merkezlerinde binalarda hasara neden oldu. Gökçeada'da bazı çürük binaların çatılarında çökme oldu, 3 kişinin de yaralandığı belirtiliyor.

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Gülnur Gün, depremin Çanakkale'de çok şiddetli hissedildiğini belirtti. Gün, "17 Ağustos depremini İstanbul'da yaşamıştım. Kıyaslamam gerekirse, bu da aynı etkiyi uyandırdı burada. İnsanlar sokaklarda, ağlayanlar var. Dere yatağında olan bölgelerde çok daha fazla hissedildiğini tahmin ediyorum" dedi

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2014, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209