FATİH ‘HUZUR’U İÇİN TOPLANDI

Fatih, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Huzur Toplantısı’nda bir araya geldi.

FATİH ‘HUZUR’U İÇİN TOPLANDI
 Fatih Belediyesi Ali Emiri Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatih İlçe Emniyet Müdürü Ömer Burak Aktaş’ın yanı Üniversite öğretim görevlileri, sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda Fatihli katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Fatih İlçe Emniyet Müdürü Ömer Burak Aktaş yaptı. Güvenliğin önemine dikkat çeken Aktaş, güvenliğin paylaşılması gereken bir sorumluluk olduğunu belirterek, güvenlik konusunda toplumun tüm kesimlerinin üzerine görev ve sorumluluk düştüğünü vurguladı.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de yaptığı konuşmada 10 yıl önce belediye başkanı olduğunda Fatih’te büyük bir asayiş sorunu olduğunu belirterek, yoğun ve özverili bir çalışma ile bu sorunun büyük bir kısmını çözdüklerini bugün daha yaşanabilir ve suç oranının düştüğü bir ilçe olduğunu söyledi. Başkan Demir, ayrıca göreve geldikten sonra suç merkezi olan parkları aydınlattıklarını, okul önlerini kameralarla daha güvenli hale getirdiklerini kaydetti.

Demir, çalışmalarının devam ettiğini gerekli görülen yerlere kamera yerleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Aksaray ve Eminönü’nün çok istisnai bir konumda olduklarını belirterek ‘Buraları biran dahi kendi haline bırakmıyoruz, güvenliği en üst seviyede tutuyoruz. İstanbul’u suç işleyenlere teslim etmeyeceğiz’ dedi.

Fatih Kaymakamı Ahmet Ümit’te Fatih gibi müstesna bir ilçenin güvenliğinin çok önemli olduğunu belirterek, ‘tabiri caizse dünyanın gözü Fatih’in üzerinde Fatih’te güvenlik ve asayiş zafiyetine müsaade edemeyiz’ dedi.

Toplantı soru cevap faslının ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209