Diploma artı tek taş!

Bayramören Kaymakamı, öğrencilere diplomalarını verirken birine de yanında tek taş verdi

Diploma artı tek taş!
Çankırı'nın Bayramören ilçesi Kaymakamı Ayhan Terzi, Selçuk Üniversitesi'nde öğrenim gören kız arkadaşı Gökçen Tuba Topal'a, mezuniyet töreni sırasında sahnede evlenme teklif etti.

Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2011-2012 akademik yılı mezuniyet töreni, fakültenin bahçesinde yapıldı.

2006'da Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olan ve halen Çankırı'nın Bayramören ilçesi Kaymakamı olarak görev yapan Ayhan Terzi de törende mezun olan öğrencilere diplomalarını vermek üzere sahneye davet edildi.

HUZURLARINIZDA KENDİSİNE...

Kaymakam Ayhan Terzi, öğrencileri tek tek tebrik ederek, diplomalarını verdi. Öğrenciler arasında bulunan kız arkadaşı Gökçen Tuba Topal'a da diplomasını veren Terzi,

'Bugün burada iki mutluluğu bir arada yaşıyorum. Öncelikle mezun olduğum okuldan yeni mezun olacak meslektaşlarıma diplomalarını verme fırsatı bulduğum için ayrı bir gurur yaşadığımı belirtmek isterim.

Bir diğer mutluluğum ise Gökçen Tuba Topal'ın da bugün mezun olması. Huzurlarınızda kendisine yüzük takmak istiyorum.'

Gökçen Tuba Topal ise bir anlık şaşkınlığın ardından Terzi'ye sarıldı.

Topal'ın parmağına tek taş yüzüğü takan Terzi, 'Benimle evlenir misin?' diye sordu. Genç kadından 'evet' yanıtını alan Terzi'ye tören alanını dolduran aileler ve arkadaşları da alkışlayarak destek verdi. Dakikalarca birbirlerine sarılan çift, arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209