ÇIPLAK OLURSA BAŞ TACI, NAMUSLU OLURSAN YOK HACİ!

ÇIPLAK OLURSA BAŞ TACI, NAMUSLU OLURSAN YOK HACİ!

ÇIPLAK OLURSA BAŞ TACI,  NAMUSLU OLURSAN YOK HACİ!
ÇIPLAK OLURSA BAŞ TACI, NAMUSLU OLURSAN YOK HACİ!

Ankara Anadolu’nun tam ortasında muhafazakar bir yapıya sahip bir şehir. Ankara da iki yıldır üst üste Shopping Fest adı altında bir festival yapılmaktadır. Bu festivalde Ankara'nın tanıtım yüzü olarak dünyaca ünlü bir iç çamaşır markasının modelleri Ankara ya gelip dudak uçuklatan paralar alıp, sözüm ona ANAKARAYI tanıtıyorlar.

İlk yıl bu olayın yanlışlığı ve inanılmaz paralar karşılığı bizim örfümüze uymayan bu kişilerin Ankara’ya getirilmesine tek başıma tepki gösterdim ve organizasyonu düzenleyen tüm birimlere yanlışlığı bildiren fakslar yolladım… Kendimde kültür defileleri düzenlediğim için ANKARAYI ilçeleri ile tanıtan bir projemin neden onay almadığını sordum.

ÇIPLAK modelin tek başına aldığı ücretin yanında, 30 kişinin ekmek yiyeceği benim organizasyonumun ücreti çok cüzi bir fiyata ve amacına uygundu.
Fakat organizasyonu düzenleyenler ertesi yıl gene aynı iç çamaşırı firmasının modellerine öyle dadanmışlardı ki gene büyük paralar karşılığında başka bir kadın gene “ANKARANIN TANITIM YÜZÜ! OLARAK GETİRDİLER… “Yani o gün bir vatandaş olan ve ekmeğinin derdinde olan beni dinlemediler. Dolayısı ile ekmeğimden oldum. Eski parayla 1 trilyon yeni parayla 1.000.000- TL ye yabancı çırılçıplak bir model gelip 1 saatte bu parayı alıp gidiyor!

Ben, bir kadın olarak hem bu çirkin olaya hem de bu kadar çok bir paraya bu kadının galipte bizim güzel ve namuslu kızlarımıza karşı bir haksızlık olduğunu düşünüyorum.

“Ankara’yı bir kadın belediye başkanı yönetse idi, bu kadını getirmezdi diye düşündüm ve bu kadın, bu belediye başkanı ben olmalıyım “dedim. Bana “nasıl istihdam yaratacaksın” diyorlar, işte böyle gereksiz, anlamsız, erkek egosunu tatmin eden, böyle büyük masrafları yapmayıp, o modele verilen parayla bir ilçenin bir köyünü kalkındırmakla başlarım işe… Vatandaşın şikâyetini görmezden gelip aynı hatayı bir daha bir daha yapmam. Kadın eli bu sebeplerle mutlaka ANKARAYA değmeli.







SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2014, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209