Bu yürüyüş nereye?

İsrail Başbakanı Netanyahunun da aralarında olduğu liderler, terörün asıl kaynağını sorgulamadan; aynaya bakmadan yürüdüler Hem de TERÖR BAHANESİYLE İSLAM'A karşı

Bu yürüyüş nereye?
 Rahmi YOLCU

Çarşamba günü Hz. Peygambere (S.A.V.) hakarete yeltenen Charlie Hebdo adlı dergiye yapılan saldırıda ölenler için dün Fransa’da “Terörü Tel’in Yürüyüşü” yapıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da ön saflarda yer aldığı yürüyüşte iki asırdır Kara Kıta’yı sömüren, modern dünyanın emperyalist yüzlerinden Fransa’da, Peygamber Efendimize (S.A.V.) hakarete yeltenenlerle omuz omuza verilmesi tepki çekti.

Doğu’dan batı’ya gittikçe daha mı değerleniyor insanlık?

Doğu’dan  Batı’ya gittikçe daha mı değerleniyor insanlık? Evlat daha evlat, çocuk daha çocuk, anne daha anne mi oluyor? Reel politik algılar susturur mu vicdanları Sayın Başbakan? Mısır, Bangladeş ve Arakan’da Müslümanlara yapılan en aşağılık terörist saldırıları telin için Türkiye’de yapılan hangi eyleme hangi miting ve yürüyüşe katıldınız Sayın Başbakan? Çok uzak değil, Kobani bahanesiyle gerçekleştirilen terör eylemleriyle Türkiye ateşe verildiğinde onlarca vatandaşımız hunharca katledildi. Hangisinin cenazesine, taziyesine katılabildiniz? Neredeydiniz o zamanlar? Şimdi niye Batılı katillerle kol kola giriyorsunuz? Siz değil miydiniz, bu ülkeleri terörist örgütlere destek vermekle suçlayan? Kim adına ne için oradaydınız? Müslümanların imajını temize çıkarmak için demeyin sakın? Bizim öyle bir kompleksimiz yok. Olmadı olmayacakta… Çünkü biz teröristleri çok iyi tanıyoruz.

İslâm coğrafyasında estirilen terörü tel’in edebildiniz mi?

“Terör” için yürüyorsunuz Sayın Başbakan… Terör nedir? Batı “Terör” dedi. Irak tarumar oldu. Batı “Terör” dedi. Suriye perişan oldu. Batı “Terör” dedi. Afganistan yerle yeksan oldu. Batı “Terör” dedi Filistin kundaktaki bebeğe mezar oldu. Batı “Terör” dedi. Bosna toplu mezar oldu. Batı daha ne desin gözlerimizin açılması için? Yapmayın Sayın Başbakan, yapmayın! Fransa’nın Afganistan’da, Fransa’nın Irak’ta, Fransa’nın Orta Afrika’da, Fransa’nın Libya’da ne işi var, Fransa’nın Cezayir’de ne işi var? Sizin Fransa’da ne işiniz var  “Terörü telin yürüyüşü”nde Fransa’nın İslâm coğrafyasında estirdiği terörü de tel’in edebildiniz mi? Kin, öfke, intikam ekerseniz, kan biçersiniz, ölüm biçersiniz, korku biçersiniz, Yapmayın” diyebildiniz mi? Demediyseniz susun Sayın Başbakan. Susun ve şunu bilin; Uydusu Batı olan politikaların alıcısı İslâm olmaz.

Kaynak: //www.milligazete.com.tr/

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2015, 03:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209