Berkin Elvan'ı bahane edip, itfaiye görevlisini linç ediyorlardı

Berkin Elvan'ın cenazesi Şişli'ye taşınırken istenmeyen görüntüler de ortaya çıktı. Dolduruşa gelen bir grup, cenaze kortejinin yakınından geçen bir itfaiye aracının sürücüsünü dövdü.

 Berkin Elvan'ı bahane edip, itfaiye görevlisini linç ediyorlardı
 Berkin Elvan için eylem yapan grubun arasında kalınca geri giden itfaiye şoförü eylemciler tarafından darp edildi. Sağduyulu vatandaşlar tarafından kurtarılan itfaiyeci, başka bir araca bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.
Berkin’in cenaze töreninde faciaya ramak kala

Berkin Elvan için Okmeydanı Cemevi'nde düzenlenen törenin ardından yürüyüşe geçen grubun arasında kalan itfaiye arabası, zor anlar yaşadı. Kortejin arasında kalan itfaiye şoförü, bazı eylemcilerin tepkisi üzerine panikle arabayı geri vitese takarak sürmeye çalıştı. Yüzlerce eylemcinin arasına hızla dalan itfaiye şoförüne göstericiler büyük tepki gösterdi. Şoförü tekme tokat döven eylemcileri, yine sağduyulu eylemciler engelledi. Darp edilen şoförü araçtan indiren sağduyulu vatandaşlar, E-5'ten geçen bir minibüsü durdurdu. İtfaiye şoförü minibüse bindirilerek, diğer eylemcilerin linç etmesi engellendi.

(İHA)


Bu arada dolduruşa gelen bir grup da AKP'nin seçim ofisine saldırdı. Mecidiyeköy'de de polisler camları kırılan otobüsün içinde mahsur kaldı.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209