Atamadan 'müteessir' olan kaymakam açığa alındı

Yapılan atamasından sonra "Mesleki kıdem ve kariyerimle münasip olmayan bu tayin sebebiyle müteessirim” açıklaması yapan ve hakkında inceleme başlatılan Kaymakam Abdullah Aslaner, açığa alındı.

Atamadan 'müteessir' olan kaymakam açığa alındı
Amasya’nın Suluova ilçesinde 3 gün önce göreve başlayıp “Mesleki kıdem ve kariyerimle münasip olmayan bu tayin sebebiyle müteessirim” açıklamasının ardından hakkında inceleme başlatılan Kaymakam Abdullah Aslaner, İçişleri Bakanlığı tarafından açığa alındı.
 
Amasya Valisi Salih Işık yaptığı açıklamada, “Kaymakamımız açığa alındı. Bugün itibariyle ilişiğini kestik” dedi.
 
1 Aralık’taki kaymakamlar ve vali yardımcıları kararnamesiyle Kırıkkale Vali Yardımcılığı görevinden Suluova Kaymakamlığına atanıp 23 Ocak’tan ilçeye gelerek görevine başlamasının ardından açıklamasında 8 yıldır vali muavinliği yaptığını hatırlatıp “Mesleki kıdem ve kariyerimle münasip olmayan bu tayin sebebiyle müteessirim. Ayrıca sekiz yıldır Vali Muavinliği yapmam sebebiyle Kaymakamlıktan azadeyim. Hem izzeti nefsime ağır gelen bu tayin hem de meslekten uzak oluşum hasebiyle Suluova Kaymakamlığında ne kadar başarılı olacağım ve siz muhterem Suluovalılara ne kadar hizmet edeceğim hususunda mütereddidim” ifadeleri kullanan Aslaner’in sözleri Suluovalıların büyük tepkisini çekmişti.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2017, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209