Adnan Oktar’dan Cizre Açıklaması:

Şırnak’ın Cizre ilçesinde sabahtan öğleye kadar şiddetle devam eden ve öğleden sonra da aralıklarla süren YDG-H’lılar ile HÜDA-PAR’lılar arasında yaşanan çatışmada ölenlerin sayısı 3’e çıkmıştı.

Adnan Oktar’dan Cizre Açıklaması:
 Adnan Oktar’dan Cizre Açıklaması: 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde sabahtan öğleye kadar şiddetle devam eden ve öğleden sonra da aralıklarla süren YDG-H’lılar ile HÜDA-PAR’lılar arasında yaşanan çatışmada ölenlerin sayısı 3’e çıkmıştı.

A9 kanalında yaptığı program ile dikkatleri çeken Adnan Oktar, Cizre'de 3 kişinin ölmesi ardından değerlendirmelerde bulundu.

Cizre’de yaşanan olaylar üzerine Adnan Oktar’ın söyledikleri şöyleydi:

"Güneydoğu'da vatandaşın 24 saat korunması önemlidir. Çok daha sık güvenlik noktaları oluşturulması iyi olur. Güneydoğu'da vatandaşın daha iyi korunması için koruculuk sistemi daha da güçlendirilsin.

Eğer halkın Devletimiz tarafından gereği gibi korunmadığı kanaati oluşursa, Allah korusun, halk kendisini korumak ister ve büyük olay olur. Cizre'de dün gece yaşanan olaylar fevkalade olaylardır. Bu konu üzerine hükümetin tüm yönleriyle gitmesi gerekir.Bölgede korucu sayısı 2 misline çıkarılsın ve Özel Harekat Polislerinin de sayısı mutlaka arttırılsın

Cizre'de sivil halka saldırılması Stalinizmin vahşetinin adım adım uygulanmasıdır. Devletimiz bu duruma sessiz kalmamalı
Cizre'de Devletin gücünü ve hakimiyetini tam göstermesi gerekir, aksi takdirde diğer Müslüman ülkelere de güven veren bir durum oluşmaz Bölgede hem güvenilir vatandaşlar yasal olarak silahlandırılmalı hem de asker polis sayısı arttırılmalı PKK silahlı vatandaş korumasız olmaz.

Cizre'de belediyenin vatandaşın evi yanarken itfaiye göndermediği doğruysa, bu belediyelerin meşruiyeti tekrar değerlendirilmeli
Cizre'de PKK adeta bir prova yapıyor. Bölgede Müslümanların kıyımına kimse seyirci kalmaz. Devletimiz gerekeni yapsın. Bir avuç çakal dindar insanları yok etmeye kalkıyor ve buna da tedbir alınamıyorsa bu dehşet verici olur, Devletimiz mutlaka önlem alsın. Selanik'le İstanbul'un birleşmesinden bahsedebilmek için Güneydoğu'da PKK'nın varlığına son verilmeli.

Cizre'yi koruyamıyorsak Altaylardan Tuna'ya diyemeyiz, bu idealimizin gerçekleşmesi için PKK'nın şımarmasına son verilmeli
Saatlerce silahlı saldırı oluyor, Müslümanlar katlediliyor, Vali'nin 15 dk. önce haberim oldu demesi normal değil.

Cizre'de Müslümanlara yapılan saldırılar hepimizi rencide ediyor. Bu çakalların yaptıklarına göz yumulmasın, PKK bölgeden tamamen çıkarılsın Güneydoğu'da vatandaşın rahat uyuyabilmesi gerekir. Güvende olduğunu hissetmesi gerekir.

PKK'ya karşı acze düşmüş çaresizmiş gibi üslup kullanmak hiç kimseye yakışmaz. Türk Devleti güçlüdür, gerektiğinde ne yapacağını bilir.

PKK öyle bir nesil yetiştirdi ki böyle oldu diyorlar. Karşı propaganda yapmayan, Darwinist materyalist eğitim veren de bundan sorumludur"


SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2014, 06:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
jale perry
jale perry - 9 yıl Önce

Maasallah cok muhim bir konusma,Darvinizm ve Deccal cokecek Insaalah

SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209