Adım adım sona doğru yaklaşılıyor. Müthiş takip...

Charlie Hebdo saldırısını düzenlediğinden şüphelenilen Cherif ve Said Kouachi kardeşlerin aynı bölgede Peugeot marka bir aracı gasp ettikleri öne sürüldü.

Adım adım sona doğru yaklaşılıyor. Müthiş takip...

Fransız polisi Charlie Hebdo saldırısı şüphelilerinin peşinde

 Charlie Hebdo saldırısını gerçekleştirdiğinden şüphelenilen Cherif ve Said Kouachi kardeşlerin, Paris'in yaklaşık 40 kilometre kuzeydoğusundaki Dammartin-en-Goele yakınlarında yanlarında en az bir rehineyle birlikte polisten kaçtıkları bildiriliyor. Şüphelilerin otoban üzerindeki bir köye sığınmış olabilecekleri belirtiliyor.

Bölgeden kısa bir süre önce de silah seslerinin duyulduğu haberleri gelmişti. Rehin alınan kişilerin sayısı henüz bilinmiyor. Operasyona çok sayıda polis ve beş helikopter katılıyor.

RTL radyosu, şimdiye kadar en az iki kişinin yaşamını yitirdiğini, 20 yaralı olduğunu bildirdi. Fransız basınında ise şüphelilerin iki kişiyi öldürdüğü ve polisle pazarlıkların sürdüğü iddia edildi. Paris Savcılığı ise "Ölü olduğu bilgisi doğru değil" şeklinde açıklama yaptı.

Şüphelilerin arabasını gasp ettikleri kadını rehin alıp eskisehir otel Belçika'ya doğru kaçmaya çalıştıkları da gelen bilgiler arasında. Polisin güvenlik kordonuna aldığı bölgede inanılmaz bir insan avı yürütülüyor.

Charlie Hebdo saldırısını düzenlediğinden şüphelenilen Cherif ve Said Kouachi kardeşlerin aynı bölgede Peugeot marka bir aracı gasp ettikleri öne sürüldü. Bazı televizyon kanalları polisle şüpheliler arasında otobandaki kovalamacayı canlı olarak verdi ancak polis bir noktadan sonra basın mensuplarının takibine izin vermedi.


SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209