Saadet Gençliği Para Dağıtmaya Devam Ediyor

Saadet Gençliği para dağıtmaya devam ediyor

Saadet Gençliği  Para Dağıtmaya Devam Ediyor
 Saadet Gençliği Para Dağıtmaya Devam ediyor                                                                                                                            

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa gençlik kolları ilçemiz esnafına bir kere daha yalnız olmadıklarını göstermek için yine bir sürprize daha imza attılar. Sabah namazından sonra Cengiz Topel caddesindeki esnaflara henüz birçoğu işyerlerini açmadan kapılarının altından içinde siftah niyetiyle 1 lira ve kısa bir mektup bırakan saadet gençliği bu tatlı sürprizle unutulmaya yüz tutmuş Ahilik geleneğini de sürdürerek esnafın yüzünü bir kez daha güldürdü. Saadet Partisi Gaziosmanpaşa  gençlik kolları başkanı Celal Özman gençlik kolları adına yaptığı açıklamada ilçemizin istihdamında önemli etki sahibi olan esnafımızı küresel emperyalizmin çarkları olan AVM’lerin karşısında  yok olmaya mahkûm eden siyasi anlayışı reddettiklerini buna karşı sosyal yapıyı ve mahalle dayanışmasının en güzel örneği olan semtimiz esnafını dertlerine çare olacak adımların bir an önce atılması gerektiğini belirtti. Celal Özman ancak geçen 13 sene içerisinde artan AVM sayısı kapanan kepenkler, iflaslar, adliyelik ve icralık olan yüzbinlerce esnafımızın durumu mevcut siyasi iradenin uygulamakta olduğu politikaların yanlış olduğunu göstermektedir. Biz,  Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada istihdamı ön planda tutan, hem çalışan insanımızın hem de esnafımızın büyümesine etki edecek politikalarla vatandaşımızın yüzünü güldüreceğiz dedi.  Özman, herkes şuna emin olsun ki bizler; yaşanabilir bir Türkiye’nin ‘’Yeniden Büyük bir Türkiye’nin ve ‘’Yeni Bir Dünyayı’’ kurmanın idealini taşıyor ve bu uğurda canla başla çalışıyoruz, bu çalışmanın önümüzdeki günlerde Gaziosmanpaşa’mızın bütün mahallerinde sürdürüleceğini belirtti

Ahilik Şuuru hatırlansın için Siftah Parası: 1 TL

Gaziosmanpaşa  Esnafının kapısına bir zarf içinde mektupla beraber 1 TL Siftah parası bırakan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa  İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada: "Bu çalışma ile amacımız, kapitalizmin insanımızı köle yapmaya çalıştığı, bireyselcililiğin ön plana çıktığı, tüm milli ve manevi değerlerimizin erozyona uğradığı böyle bir zamanda çözümün yeniden değerlerimizde, aslımıza dönmekte olduğunu hatırlatmak, Selçuklu Devleti'ni ve Osmanlı Devleti'ni büyük devlet yapan Ahilik şuurunun hatırlanmasına katkı sağlamaktır." denildi.

Siftah mektubunda ne yazıyor

Gaziosmanpaşa’mızın değerli esnafı; Ülkemiz ekonomisinde önemli bir yere sahip olan esnaflarımızı bu sıkıntılı dönemde yalnız bırakmak istemedik. Karınca kararınca yanınızda olduğumuzu göstermek istedik. Bu vesileyle miktarı küçük, manevi değeri büyük bir siftah bırakıyoruz. Rabbim hayırlı bol bereketli ve helal kazançlar nasip etsin.

"Siftah bizden bereket Allah'tan" 

Celal Özman 
Saadet Partisi Gaziosmanpaşa
Gençlik Başkanı

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 02:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209