Kapusuz'dan Ceyhan çıkışı

Fatih amatör spor kulüpleri birliği başkanlığına adaylığını açıklayan Gökhan Ceyhan'a başkan Murat Kapusuz'dan ilgin çıkış.

Kapusuz'dan Ceyhan çıkışı
Fatih amatör spor kulüpleri birliği başkanlığına adaylığını açıklayan Gökhan Ceyhan'a başkan Murat Kapusuz'dan ilgin çıkış.
Fatih belediyesinin AKP'li Meclis üyesi Gökhan CEYHAN; Fatih Amatör Spor Kulüpleri Birliğinde yönetimin ortak olarak almış olduğu karar rağmen aday olmasının arkasında Mustafa Demir yattığı iddia edidi.

Gökhan Ceyhan, kamuoyuna yapmış olduğu açıklamlardave bir kaç kulübü ziyaretinde belediye başkanı Mustafa Demir adaylığmı istiyor.  Ben de bu yüzden aday oldum dediğini öğrendik.

BAŞKAN MURAT KAPUSUZ'DAN İLGİNÇ ÇIKIŞ

Fatih Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Murat Kapusuz, yapmış olduğu açıklamalarda; bizim, Fatih amatör spor kulüpler birliğininde yönetim olarak almış olduğumuz karar doğrultusunda Kadırga Spor Kulübü Başkanımız Sayın  Cemalettin İnaç'ın başkanlığına istişare etmiş oy birliği ile karar almıştık. Görüyoruz ki; Gökhan Ceyhan Bey adaylığını açıklamış durumda. Oysa alınan kararda Gökhan Ceyhan Bey'in de onayı vardı. Gökhan Ceyhan'ın bu kararı beni ve kamuoyunu şaşırttı. Hayırlısı olsun demekten başka bir şey demiyorum. 

Kapusuz, ''Sürecin ve seçimin içerisinde, Fatih'te Amatör spor kulüplerimize ve sporumuza hizmet etmeye devam edeceğiz'' dedi.

Şimdi kamuoyu merakla bekliyor.
Alınan istişare kararına rağmen Gökhan Ceyhan'ın adaylığını açıklamasının ardında  iddia edildiği gibi belediye başkanı Mustafa Demir mi, yoksa başka planlar mı yatıyor.
Takip edip kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2015, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209