OSMANLICA DERSLERİNE YOĞUN İLGİ

ESEV'de başlayacak "Dursun Gürlek ile Tarih ve Kültür Sohbetleri Eşliğinde Osmanlıca Dersleri"ne olan yoğun ilgiyi karşılamak amacıyla yeni sınıflar açılacak.

OSMANLICA DERSLERİNE YOĞUN İLGİ
 Okullarda verilmesi planlanan Osmanlıca dersleri, Esenlerli vatandaşların da Osmanlıca'ya ilgisini arttırdı. Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) de bu ilgiyi karşılamak için Osmanlıca Kursu açıyor. Derslerde yer almak isteyen çok sayıda vatandaş, ESEV'e başvuruda bulundu ve duyuruların ardından 2 hafta içinde kontenjanlar doldu.  Çok sayıda vatandaş da yeni açılacak sınıflara kaydolmak için yedek listeye kaydoldu.

YENİ SINIFLAR AÇILACAK

Başvuruları karşılamak ve başvuruda bulunanları mağdur etmemek için ESEV, mevcut kontenjanı arttırarak yeni sınıflar açma kararı aldı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen "Dursun Gürlek ile Tarih ve Kültür Sohbetleri Eşliğinde Osmanlıca Dersleri"ne katılmak isteyenler başvurularını,www.esev.org adresinden yapabilirler. Detaylı bilgi için, 0 (212) 562 75 11 numaralı telefonu arayabilirler.

TARİH VE KÜLTÜR SOHBETLERİ DE VAR

Kurs kapsamında ilk ders, 17 Aralık 2014 Çarşamba günü yapılacak ve her hafta Çarşamba günü saat 19.00 ile 21.00 saatleri arasında verilecek. Eğitimleri Osmanlı Tarihçisi ve Yazar Dursun Gürlek verecek. Kursa katılanlar için Osmanlıca derslerinin yanı sıra Gürlek, tarih ve kültür sohbetleri de gerçekleştirecek. Dersler, Nene Hatun Mahallesi'nde bulunan Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek.


SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2014, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209