ESEV'DEN İKİNCİ BAHAR'A KONSER

ESEV Türk Sanat Müziği Korosu şarkılarını İkinci Bahar Kıraathanesi sakinleri için seslendirdi.

ESEV'DEN İKİNCİ BAHAR'A KONSER
 Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) ve Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü İkinci Bahar Kıraathanesi sakinleri için ortaklaşa bir konser programı düzenledi. Programa; Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza ile ESEV Koordinatörü Muhammed Uyar da katıldı.

BİR DUANIZ YETER

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza, ilçede ikinci baharını yaşayan yaşlılarımızın her zaman yanında olduklarını hatırlatarak, “Belediye Başkanımızın talimatlarıyla sizlerin huzur ve mutluluğu için belediye olarak üzerimize düşeni yerine getirmeye çalışıyoruz. Sizden isteğimiz sadece dualarınızda bizi de unutmamanızdır” dedi.

ŞİİRLER ŞARKILAR EŞLİĞİNDE...

Rafet Topal yönetimindeki ESEV Türk Sanat Müziği Korosu, konserde şarkılarını 60 yaş üstü vatandaşlar için seslendirdi. ESAYDAM Kadın Kafe'de düzenlenen programda yaşlılar, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.  Sahneye çıkıp şiirler de okuyan yaşlılar, programı düzenleyen Esenler Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2014, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209