TÜRKİYE'NİN İLK EĞLENCE FUARI YARIN AÇILIYOR!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek olan, Atrax Fuarı eğlence sektörünün önde gelen şirketlerini bir araya getiriyor.

TÜRKİYE'NİN İLK EĞLENCE FUARI YARIN AÇILIYOR!

 MASALLARIN GÜNCEL ATRAXİYONU

ARZU YANARDAĞ İLK KEZ YÖNETMEN KOLTUĞUNDA!

TÜRKİYE'NİN İLK EĞLENCE FUARI YARIN AÇILIYOR

 

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek olan, Atrax Fuarı eğlence sektörünün önde gelen şirketlerini bir araya getiriyor. İçerisinde Ortadoğu, Afrika, Rusya gibi ülkelerin yer aldığı 28 ülkeden 200 firma; Atrax Fuarı’nda Dünya’nın bütün eğlencelerini ziyaretçilerine sunuyor.

 

6 Aralık Perşembe günü Yeşilköy İstanbul Fuar merkezi 9.kısımda açılacak olan fuarın ilk gününde, saat 11:45de yerli ve yabancı masal karakterlerinin yer alacağı tiyatral bir gösteri sergilenecek. Oyununun yazarı ve yönetmeni Arzu Yanardağ olurken oyuncular, Yanardağ’ın kızı Alara, Best Model of Turkey birincisi Tuğba Melis Türk Pamuk Prenses,  Best Model Catwalk of Turkey Hülya Habil Kırmızı Başlıklı Kız olarak karşımıza çıkacak.

 


Biraz daha ipucu almak isterseniz: Bir masal düşünün ve bu masal içinde Pamuk Prenses, Kırmızı Başlıklı Kız, Rapunzel hatta Keloğlan, Nasreddin Hoca ve Pinokyo olursa

nasıl olur? Bu masal kahramanları, enteresan bir kurguyla tek bir hikayede bir araya gelirse neler olur neler? Merak ediyorsanız, 6 Aralık Perşembe günü saat 11:00da başlayacak olan kokteylde ve saat 12:00daki tiyatral gösteride sizleri de aramızda görmek isteriz.

 

Bakarsınız gökten düşen elmalardan bir tanesi de sizin başınıza düşer.

TARİH : 6 ARALIK

YER   : Yeşilköy İstanbul Fuar merkezi 9.kısım

SAAT : 11:00 KOKTEYL / 11:45 OYUN

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209