THY'nin Almanya'dan Uzakdoğu açılımı

Türk Hava Yolları (THY) Almanya'da yaşayan tüm müşteri potansiyeli için Uzakdoğu seferberliği başlattı.

THY'nin Almanya'dan Uzakdoğu açılımı

THY Stuttgart Müdürlüğü Pazarlama Şefi Ebubekir Özdemir, Alman müşterileri Almanya'dan tüm dünyaya taşıma seferberliği başlattıklarını vurgulayarak, bunun için Almanya'nın önde gelen büyük turizm acentelerini THY'yi daha iyi tanıtmak amacıyla Hong Kong ve Singapur'a götürdüklerini anlattı.

Acentelere özellikle THY'nin business, comfort ve ekonomi sınıflarını tanıttıklarını belirten Özdemir, acentelerin gezi sonunda THY'nin birçok havayolundan daha iyi olduğunu ifade ettiklerini söyledi.

Son yıllarda THY'nin tüm dünyada büyüme gösterdiğine dikkati çeken Özdemir, ''Almanya'daki müşteri portföyümüzde büyük değişim yaşanmakta. Eskiden Türk müşterimiz daha çoktu. Fakat son yıllarda Alman ve yabancı müşterilerimiz daha çoğalmaya başladı'' dedi.

Ebubekir Özdemir, THY'nin Almanya'da 9 kentte müdürlüğü bulunduğuna ve bu sayının Bremen ve Leipzig kentlerinin eklenmesinden sonra 11 olacağına işaret ederek, THY'nin gün geçtikçe Almanya pazarında dev haline geldiğini kaydetti.

THY'nin Almanya'dan İstanbul'a, oradan da tüm dünyaya yolcu taşıdığını, yolcu sayısında artış olduğunu vurgulayan Özdemir, ''Hedefimiz, özellikle Almanya'dan tüm dünyaya daha fazla yolcu taşımak. Hong Kong ve Singapur gezisi ile bundan böyle bu iki ülkeye Almanya'dan daha fazla yolcu taşımayı amaçlıyoruz. Yolcularımızı en yeni uçaklarımız ve güleryüzlü personelimiz ve ödüllü yemek menümüzle taşıyoruz. THY hem ekonomik hem de kalitesiyle Almanların da artık tercihi'' diye konuştu.

THY'nin Almanya'daki 9 havalimanından Türkiye'ye haftada 220 seferinin olduğunu ifade eden Özdemir, ''İstanbul'daki bekleme saatinin çok az olması ve yeni CIP locasının çok ileri kalitede olması müşterileriz tarafından takdir topluyor'' dedi.

Öte yandan 7 Mart'ta başlayacak dünyanın en büyük turizm fuarlarından ITB Berlin'e katılacak olan THY, burada en son yenilikler ve programlarını değişik ülkelerden gelen turizmcilere anlatacak.

AA

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209