ODD Satış ve İletişim ödülleri verildi

Türk otomotiv sektörünün 53 markasını çatısı altında bulunduran Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin ''ODD Satış ve İletişim Ödülleri 2011 Gladyatörleri'' sahiplerini buldu.

ODD Satış ve İletişim ödülleri verildi

Türk otomotiv sektörünün 53 markasını çatısı altında bulunduran Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin (ODD) başarılı şirket, ürün ve projelerini ödüllendirmek için düzenlediği ''ODD Satış ve İletişim Ödülleri 2011 Gladyatörleri'' sahiplerini buldu.

Gerçekleştirilen ödül töreninde ''Satış'' ve ''İletişim'' kategorilerinde 17 ödül verildi. Halk oylaması kapsamında ise Milli Piyango İdaresi'nin yaptığı çekiliş ile oylamaya katılan 6 kişi Apple iPad 2 kazandı.

Satış Ödülleri, ODD veri tabanındaki yıllık satış oranlarına göre belirlenirken, iletişim ödüllerinde adaylar ''www.oddgladyator.com'' sitesi üzerinden halkoyu ile 5'e indirildi. Bu yıl ilk kez yapılan uygulamayla finale kalan 5 çalışma arasından en iyiler, jürinin ödül gecesinde canlı olarak gerçekleştirdiği oylamayla seçildi.

Ayrıca yine bu yıl ilk kez ''Yılın Basın Lansmanı'' ödülünü, otomotiv basınının temsilcileri belirledi. Otomotiv sektöründe uzmanlaşan basın mensupları, kendilerine verilen şifre ve kullanıcı adıyla 2011 yılı içerisinde en beğendikleri lansmanı seçti.

Satış Ödülleri kapsamında; ''En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası: Mercedes-Benz'', ''En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli: Ford Connect'', ''En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası: Ford'', ''En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası: Mini'', En Çok Satılan Otomobil Modeli: Renault Symbol'', ''En Çok Satılan Otomobil Markası: Renault'', En Çok Satılan Otomobil ve Hafif Ticari Araç Markası: Ford'', olarak belirlendi.

İletişim Ödülleri dalında ise ödül alanlar; ''Yılın TV Reklamı: Fiat'', ''Yılın Gazete İlanı: Ford Fiesta S2000'', ''Yılın Radyo Spotu: Citroën Nemo'', ''Yılın Dergi İlanı: Mercedes-Benz'', ''Yılın PR/Etkinlik Uygulaması: Mercedes-Benz Roadshow'', ''Yılın Dijital Uygulaması: Volkswagen Fan Edition'', ''Yılın Outdoor Uygulaması: Opel Corsa'', ''Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi: Renault Sokakta İlk Adımlar'', Yılın Entegre İletişim Kampanyası: Peugeot 508'', ''Yılın Basın Lansmanı: BMW 1 Serisi''  olarak sıralandı.

''Turkcell Mobil İletişim Ödülü''nü 'Toyota, ''Türkiye'nin 3G'li İlk Otomobil Projesi'' ile alırken, ''Yılın Jüri Özel Ödülü'ne de yine Toyota, ''MIT EF 50K İş Planı Yarışması'' ile layık görüldü.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209