Kuran Grup’tan Armutlu’ya termal yatırım

Armutlu’da yükselen Armodies projesi, hem sağlık hem de turizmin tüm boyutlarını içinde barındırıyor. Kuran Grup Genel Müdürü Fatih Kuran, Türkiye'de ilk olan projeyi anlattı...

Kuran Grup’tan Armutlu’ya termal yatırım

Nedim Odabaş'ın haberi

Yalova ilinin kaplıca diyarı Armutlu’da yükselen Armodies projesi, hem sağlık hem de turizmin tüm boyutlarını içinde barındırıyor. Kuran Grup Genel Müdürü Fatih Kuran, “Armodies, Kuran Grup’un yüzakı bir projedir, 7 yıldızlı hotel konseptindeki projemiz, Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşımaktadır” dedi.

Kuran Grup, alternatif turizm alanındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Armutlu devremülklerinin satışıyla ilgili çok farklı projeksiyonlar ve boyutlar sergileyen, bu noktada yaptığı çalışmalarla kalite ve güven unsurunu ortaya koyan Kuran Grup, Armutlu’ya muhteşem bir yatırım yaparak güven markasını pekiştirdi.

Kuran Grup Genel Müdürü Fatih Kuran, Ardodies projelerinin Yalova ilinin güzide ilçesi Armutlu’da yükselen 7 yıldızlı otel kalitesinde yapılacak olan bir proje olduğunu belirterek, “Armodies bir rivayete göre Armutlu ilçesinin eski ismidir. Bizans Kralı'nın kızı Armodies’in vücudunun her yerinde yaralar çıktığı bildirilmiştir. Kral kızının bu durumundan utandığı için askerleriyle birlikte kızını şimdiki kaplıcaların bulunduğu mevkide bırakmıştır. Kız buradaki termal su ile her gün yıkanmış ve bütün yaraları iyileşmiş. Kral kızının iyileştiğini görünce onu tekrar yanına almış ve Armodies adı Armutlu olarak günümüze kadar gelmiştir. Biz de sağlık ve turizmi içinde barındıracak bir projeksiyonla bu projemizi gerçekleştirmeye karar verdik. Her türlü aktivitemiz, her türlü farklı etkinliğimiz ve çizeceğimiz boyutla, misafirlerimiz hem sağlıklarını kazanacaklar, hem de dört dörtlük bir tatil yapma imkanına kavuşacaklar” dedi.

Armodies’in farklı etkinlikleriyle, aktiviteleriyle ve sağlık yelpazesiyle herkes için huzur sağlayan bir ortamı sergileyeceğini kaydeden Kuran, “Herkesin tatil kavramı değişecek, misafirlerimiz aileleriyle birlikte huzurlu bir ortamda, tatil keyfini yaşayayabilecekler. Projemizin içerisinde bir çok aktivite mevcut olup 7’den 70’e her yaşta insana hitap ederek ailenizin her ferdinin tatilden zevk almasını sağlayacaktır. Projemiz, Gelecekte bir gün "Biz eskiden böyle bir tesiste tatil yaptık." diye torunlarınıza anlatacağınız güzel anıların, unutulmayacak mekanı olacaktır” diye konuştu.

Kuran, tesislerinde olacak etkinlikleri ve aktiviteleri şöyle sıraladı: “Açık Havuzlar, Aqua Park, Aile Havuzu, Çocuk Havuzu, Masa Tenisi, Bilardo, Bowling, Baby Clup, İnternet Cafe, Çocuk Parkı, Basketbol, Tenis Squash, ATV, Oyun Salonu, Deniz Aktiviteleri: Jet Ski, Banana, Deniz Bisikleti, Sosyal Aktivitelere ve Sağlık Hizmetleri: Catering, Çay Bahçesi, SPA Maskesi, Sauna, Sinema Salonu, AVM, otopark, Piknik alanı, Kamelya, Doğa Yürüyüşü”

Armodies Projesindeki tüm dairelerin banyosunda şifalı kaplıca suyunun olduğunu, özel küvetlerde kaplıca keyfini misafirlere yaşatacaklarını ifade eden Kuran, “Kaplıca, ilçe merkezinin 2.5 Km kuzeyinde olup, Armutlu Kaplıcaları Yalova'ya 50 Km . mesafededir. Kaplıca bölgesinde; Otel, Restorant ,Türk Hamamı,Masaj Salonları,Jakuzi ve Kapalı Yüzme Havuzu bulunmaktadır. Kaplıca suları kimyasal sınıflandırma bakımından sülfatlı,bikarbonatlı, klorürlü, kalsiyumlu, sodyumlu ve karbondioksitli bir bileşime sahiptir. Kaplıca suyunun başlıca faydaları şöyle belirlenmiştir: Sinirleri teskin eder.Iltihaplı şişlikleri giderir.Hücrelerin canlılığını arttırır.Hormanların faaliyetlerini düzenler.Idrar söktürür. Ishali keser.Bağışıklık sistemini güçlendirir.Kalp ritmini regüle eder.Karaciğer fonnksiyonlarını düzenler.Romatizmal ağrı ve sızıyı giderir.Vücutta biriken asidin dişarı atımını kolaylaştırır.Sindirim sistemi rahatsızlıklarını tedavi eder.Damarları genişletır kan basıncını düşürür.Derideki yaraların iyileşmesini hızlandırır” değerlendirmesini yaptı.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209