İMGA İnşaat Çanakkale’ye Değer Katıyor

İnşaat sektöründen Akaryakıt sektörüne kadar pek çok alanda faaliyet göstererek Türkiye ekonomisine hizmet etmeyi sürdüren “İMGA Group” bugünlerde, Çanakkale'de gerçekleştirdiği yeni proje ile ekonomi kulislerinde adından ciddi şekilde söz ettiriyor

İMGA İnşaat Çanakkale’ye Değer Katıyor
 İMGA İnşaat Çanakkale’ye Değer Katıyor


İnşaat sektöründen Akaryakıt sektörüne kadar pek çok alanda faaliyet göstererek Türkiye ekonomisine hizmet etmeyi sürdüren “İMGA Group” bugünlerde, Çanakkale'de gerçekleştirdiği yeni proje ile ekonomi kulislerinde adından ciddi şekilde söz ettiriyor. Türkiye ekonomisinin batı sınırındaki güçlü limanı olan Çanakkale, "My Store Concept" adı verilen yeni alışveriş merkezine ev sahipliği yapmasıyla tekrar dikkatleri üzerine çekiyor. 

Özellikle çok katlı alışveriş merkezlerinin kentlerin dokularına ciddi zarar verdiği bir dönemde, çok katlı olmayan ve yatay konumlanan geleneksel dokuya uygun ”açık hava konseptli” mimarisiyle Çanakkale halkının şimdiden ilgi oldağı olan "MyStore Concept" projesi Türkiye'nin yakından tanıdığı saygın bir işadamı olan Yük. Müh. Necip İMGA imzasıyla hayata geçiriliyor. 40.000 metrekare alan üzerine kurulacak 145 mağazanın yer alacağı projenin inşaatı Balıkesir - İzmir karayolu üzerinde devam ediyor.

Çanakkale halkının evleri için gerekenleri göz önüne seren yeni çarşı, aynı zamanda sosyal imkanlarıyla da ailelerin rahatlıkla vakit geçirebilecekleri bir sosyal tesis olma özelliği taşıyor. 
“Evim için her şey” sloganı ile beyaz Eşyadan mobilyaya, elektronikten mutfak ve banyo gereçlerine, aksesuardan zücaciyeye, halı, çeyizden ev tekstil ürünlerine evinizin tüm ihtiyaçlarını aynı çatı altında tüketiciyle buluşturmaktadır.

Daha önce, Topkapı Tercüman Sitesi, Mimsan, Ofismob ve Büyükçekmece Çınar Koleji binası başta olmak üzere pek çok önemli projeyi anahtar teslim şekilde hazırlayan İMGA Group'un Çanakkale'de gerçekleştirdiği "MyStore Concept" projesinin aynı zamanda Çanakkale'nin tanıtımına da büyük katkı sağlayacağını belirtiliyor.
“Evim için her şey” sloganı ile beyaz Eşyadan mobilyaya, elektronikten mutfak ve banyo gereçlerine, aksesuardan zücaciyeye, halı, çeyizden ev tekstil ürünlerine evinizin tüm ihtiyaçlarını aynı çatı altında tüketiciyle buluşturmaktadır.
“Evim için her şey” sloganı ile beyaz Eşyadan mobilyaya, elektronikten mutfak ve banyo gereçlerine, aksesuardan zücaciyeye, halı, çeyizden ev tekstil ürünlerine evinizin tüm ihtiyaçlarını aynı çatı altında tüketiciyle buluşturmaktadır.Evim için her şey” sloganı ile beyaz Eşyadan mobilyaya, elektronikten mutfak ve banyo gereçlerine, aksesuardan zücaciyeye, halı, çeyizden ev tekstil ürünlerine evinizin tüm ihtiyaçlarını aynı çatı altında tüketiciyle buluşturmaktadır.
Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz İMGA Group Yönetim Kurulu Başkanı Yük. Müh. Necip İMGA, "Çanakkale halkının daha mutlu, daha huzurlu ve daha konforlu bir hayatı hak ettiğini düşünüyoruz. Marmara ve Ege arasında tarihi bir köprü vazifesi gören Çanakkale'nin bizim projemiz gibi daha pek çok projeye ev sahipliği yapabileceğini düşünüyoruz. Bu nedenle de Çanakkale'ye yaptığımız bütün yatırımları sadece kent ekonomisine değil aynı zamanda bütün ülke ekonomisine katkı sağlayacak şekilde planlıyoruz. Proje tamamlandığında Çanakkale’nin inci gibi bir merkez daha kazanmış olacağına inanıyoruz." diyerek görüşlerini ifade etti. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209