"Cumhuriyetin büyük hedeflerini işçiyle yakalayacağız"

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, kendisine büyük hedefler seçen Türkiye'nin bu hedeflere işçisi, emekçisi ve girişimci ruhuyla birlikte ulaşacağını kaydetti.

Hisarcıklıoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, işçi ve işverenin çalışma hayatının birbirinden ayrı düşünülemeyecek iki asli unsuru olduğunu ifade ederek, girişimci ve sanayici olmadan emekçilerin, emekçiler olmadan da kendilerinin tek başlarına anlam ifade etmeyeceğini dile getirdi.

Türkiye'nin milli gelirini artırmasının, daha müreffeh ve daha güzel günler görmesinin yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini vurgulayan Hisarcıklıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Bizler işçi ve işveren örgütleri olarak çıkarlarımız farklı da olsa, mesele ülke meselesi olduğunda ne mutlu ki tek yumruk olmayı başarmış toplumun temsilcileriyiz. Türkiye son 30 yılda özellikle ekonomi ve sanayi alanında müthiş başarı hikayesi yazdı. Bunu girişimcisiyle ve çalışanlarıyla, emekçileriyle birlikte başardı. Dünya çapındaki otomotiv firmalarının üst yöneticilerinden Türk işçisinin sıfıra yakın hatayla yaptığı üretimi dinlerken, hepimizin göğsü kabarıyor.

Çalışanlarımızın hakları ve emekleri hepimizin üzerinde titizlikle durduğu ve her zaman saygı göstermek zorunda olduğumuz değerlerdir. Cumhuriyetimizin büyük hedeflerini emekçi-girişimci dayanışmasıyla yakalayacağız.''

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209