`Bu vicdansızlığı bırakın artık`

TOBB Genel Kurulu`nda konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu bankalara ``Bu vicdansızlığı bırakın artık`` diye seslendi.

`Bu vicdansızlığı bırakın artık`
 İş dünyası temsilcileri ile liderler TOBB’un Genel Kurulu’nda buluştu.


Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilk kez aynı ortamda seçim beyannamelerini anlatacakları toplantı başladı.


BİRLİK MESAJI


Kürsüye ilk olarak gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu 7 Haziran seçimi sonrasına işaret ederek birlik mesajı verdi.


VERGİYİ ZAMANINDA ÖDEYEN MÜKAFATLANDIRILSIN


Hisarcıklıoğlu kürsüden ilk çağrısını vergiler üzerinde yaptı. ''Ben buradan bir çağrıda bulunuyorum'' diyen Hisarcıklıoğlu, vergisini zamanında ödeyenlerin mükafatlandırılması önerisinde bulundu.


HATA YAPANIN DOKUNULMAZLIĞI OLMASIN


Konuşmasının devamında hata yapan bürokratın dokunulmazlığı olmasın diyen Hisarcıklıoğlu, hata yapanın bedelini mutlaka ödemesi gerektiğini söyledi.


DÖVİZ KURUNA KARŞI ÖNLEMLER GELİŞTİRİLMELİ


''Döviz kuruna karşı mutlaka önlemler geliştirilmeli'' diyen Hisarcıklıoğlu, ''Bazı ülkelere yaptığımızihracat yollarında sıkıntılar yaşıyoruz. O yüzden yeni alternatif güzergahlar geliştirilmeli.'' şeklinde konuştu.


''VİCDANSIZLIĞI BIRAKIN ARTIK''


Konuşmasında bankaların ücretlerine değinen Hisarcıklıoğlu bankalara sert sözlerle yüklendi. Bankalara, ''Ey bankalar'' diye seslenen Hisarcıklıoğlu, ''KOBİ'ler varsa siz varsınız. O yüzden bu vicdansızlığı bırakın artık'' diye konuştu.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2015, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209