Bankaların yılbaşı kredi kampanyaları

Garanti Bankası ve Eurobank Tekfen bireysel müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına yönelik yeni yıl kampanyalarını duyurdu.

Bankaların yılbaşı kredi kampanyaları

Garanti Bankası, ''tam destek'' hizmetleri kapsamında, yılbaşı kredilerini hizmete sunduğunu duyurdu.

Garanti'den yapılan açıklamaya göre müşteriler, yüzde 0,38 faizle 5 bin lira tutarında veya 200 liradan başlayan taksitlerle 10 bin lira tutarında yılbaşı kredi paketlerinden yararlanabiliyor.

Ayrıca müşterilerin, tam destek kapsamında, 60 aya varan vadelerle 50 bin liraya kadar kredi seçeneklerinden ve dosya masrafsız kredi imkanlarından da faydalanabilidikleri ifade edildi.

Yılbaşı kredilerine başvurmak isteyen müşterilerin, Garanti Bankası şubelerinden, ''www.garanti.com.tr'' adresinden, 444 0 335 Tam Destek hattından, Garanti Bankası ATM'lerinden veya 3390'a SMS atarak başvurularını gerçekleştirebildikleri kaydedildi.

Eurobank Tekfen'den yeni yıl kredisi kampanyası

Eurobank Tekfen, bireysel müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına yönelik yeni yıl kampanyası düzenlediğini duyurdu.

Eurobank Tekfen'den yapılan açıklamada, Eurobank Tekfen müşterilerinin, ''Yeni Yıl Kredisi Kampanyası'' kapsamında yüzde 0,89'dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleri ile 20 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanabildikleri belirtildi.

Ayrıca bankanın, kampanya kapsamında ilk kez kredili mevduat hesabı açan müşterilerine 2012 yılı sonuna kadar kredili mevduat hesabı faiz oranını indirimli olarak sunduğu ifade edildi.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209