Akgündüz, 7 yıldız tartışmalarına yanıt

JetPa Holding Başkanı Fadıl Akgündüz, 7 yıldızlı tanıtımlar nedeniyle kamuoyunda yaşanan tartışmalara yanıt verdi. Akgündüz otelin kaba inşaatının yüzde 61,5'inin tamamlandığını da açıkladı.

Akgündüz, 7 yıldız tartışmalarına yanıt
İLİŞKİLİ HABERLER

JetPa Holding tarafından 170 bin metrekarelik bir alanda inşa edilen projede kaba inşaatın yüzde 61,5'i tamamlandığını belirten JetPa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, 7 yıldızlı tanıtımlar nedeniyle kamuoyunda yaşanan tartışmalara yanıt verdi.

Havaların ısınmasıyla birlikte inşaat çalışmalarının hızlandığını belirten Fadıl Akgündüz, "Caprice Gold 8 katı yer altında olmak üzere toplam 28 kattan oluşuyor. 12. kata kadar kaba inşaatı tamamladık. Toplamda inşaatın 3'te 2'sini bitirmiş durumdayız. İnşaatın ne aşamada olduğunu isteyen herkes gelip görebilir" dedi.

"DÜNYANIN EN SAĞLAM BİNASI"

İnşaatta 44 bin ton demir kullandıklarını belirten Akgündüz, Caprice Gold'un dünyanın en çok demir kullanılan binası olduğunu ve bununla ilgili olarak National Geographic Channel'da yayınlanmak üzere bir belgesel hazırladıklarını bildirdi.

JetPa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, Caprice Gold projesinin mimari açıdan çok farklı bir proje olduğunu, 1300 odalı ve 3300 yataklı projede ortak ve özel birçok sosyal alan bulunduğunu belirtti.

Projede 14 adet kral dairesi ve 234 adet özel saray salonu bulunduğunu ifade eden Akgündüz, 5 katlı otoparkın yer aldığı projede, biri bayanlara özel olmak üzere 4 lobi, 24'ü kapalı 11'i açık olmak üzere toplam 35 havuz ile 7 kaplıca bulunduğunu söyledi.

Otelin yanı sıra toplantı ve konferans salonları, çeşit çeşit lokantaları ile 15 bin kişilik bir kullanım alanı sağlayan projenin bu özellikleriyle saray konforuna sahip olduğunu belirten Fadıl Akgündüz, projenin bu nedenle 7 yıldızı hak ettiğini kaydetti.

Akgündüz, "Bu özellikler hiçbir otelde bulunmuyor ve bunu sınıflandıracak bir kurum yok. Dünyada buna benzer tek otel Dubai'deki Burj El Arap Oteli ve bu otel 7 yıldızlı olarak açıklandı, ancak resmi belgesi 5 yıldızlı. Caprice Gold da resmi olarak belgelenemeyen bir konfora sahip ve 5 yıldız demek haksızlık olur. Konforu sağlayan hizmet standardı ve biz de bunu en üst düzeyde sağlıyoruz. Bunu takdir etmek de konuklarımıza ait. 7 yıldızı resmi olarak belgeleyecek bir kurum varsa gider başvururuz ama yok" diye konuştu.

Bugüne kadar 7900 devremülk sattıklarını ancak ne ceza öncesinde ne de sonrasında tek bir şikâyet bile almadıklarını vurgulayan Fadıl Akgündüz, Caprice Gold projesinin 5 yıldızlı otellere göre çok daha lüks ve konforlu olduğunu, bu nedenle proje için 7 yıldız ifadesini kullandıklarını belirtti.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209