TEGV’de 20. Etkinlik Yılı Başlıyor!

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), on binlerce çocuğumuza okuldan arta kalan zamanlarda özgün eğitim desteği vermek üzere, 29 Eylül 2014 Pazartesi günü tüm etkinlik noktalarının kapılarını 20. kez açıyor.

TEGV’de 20. Etkinlik Yılı Başlıyor!

 20. yaşını kutlamaya hazırlanan, Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, ilköğretim çağındaki çocuklarımızın, güzel bir çocukluk geçirmeleri ve geleceğe donanımlı hazırlanmaları için, yaşam becerilerini geliştirecek ve temel eğitimlerine destek verecek çağdaş eğitim olanakları sunuyor.  TEGV’in 2014-2015 Etkinlik Yılı 29 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

 

TEGV'in Türkiye geneline yayılmış 80 Etkinlik Noktası, bütün çocukları kucaklayan, güler yüzlü, sıcak, donanımlı ve aktif öğrenme ortamları sunuyor. Kurulduğu günden bu yana geçen 20 yıl içinde TEGV, 2 milyona yakın çocuğa ulaştı.

 

Her biri alanında uzman danışmanlar tarafından geliştirilmiş, çocuklarımızın eğitim ve gelişim ihtiyaçlarını azami seviyede karşılamak üzere hazırlanan, aktif öğrenmeye dayalı, zengin eğitim malzemeleriyle desteklenen TEGV eğitim programlarında çocuklar eğlenerek öğreniyor.   TEGV’in spordan sanata birçok farklı alanı kapsayan eğitim içerikleri, çocukların yaratıcılık, eleştirel düşünme, iletişim gibi temel beceri ve değerlerini destekler nitelikte.

 

Tüm ilköğretim çağındaki çocukların ücretsiz olarak eğitimlere katılabildiği TEGV etkinlik noktalarında kayıtlar 1 Eylül itibariyle başladı. TEGV’in Zeyrek Öğrenim Birimi ilköğretim çağındaki tüm çocukları 29 Eylül’de yeniliklerle dolu etkinliklere bekliyor.

 

Etkinlik Noktası Adı       : Zeyrek Öğrenim Birimi

Adres                                   : Zeyrek Mah. İbadethane Sk. No:23 (Molla Zeyrek Camii yanı)

İrtibat                                  : 0212 397 98 89

 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2014, 19:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209