KAYMAKAM KUR’AN BÜLBÜLLERİNİ SEVİNDİRDİ

Of İlçe Kaymakamı Eren ARSLAN Kıyıboyu Orta Mah. Camii yaz Kur’an Kursunda okuyan öğrencileri sevindirdi

KAYMAKAM KUR’AN BÜLBÜLLERİNİ SEVİNDİRDİ
 TRABZON-Of İlçe Kaymakamı Eren ARSLAN Kıyıboyu Orta Mah. Camii yaz Kur’an Kursunda okuyan öğrencileri sevindirdi.

          Kaymakam Arslan Kıyıboyu Orta Mah. Camii  yaz Kur’an kursundaki tüm öğrencilere çeşitli kıyafetler hediye etti. Kıyafetleri giyen öğrenciler kaymakam bey bizi çok sevindirdi, kaymakam beye çok teşekkür ederiz diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

        Öte yandan kurs hocası Mehmet TÜRKYILMAZ kaymakam beye teşekkür ederek “kaymakamımızdan çok memnunuz bizleri cenazemizde, düğünümüzde tüm program ve etkinliklerimizde yalnız bırakmıyor, bizlere yardımcı oluyor. Yüce rabbimiz de kaymakamımızı hiçbir zaman yalnız bırakmasın” diyerek duygularını ifade etti.

             Kurs hocası Mehmet TÜRKYILMAZ yaz kursundaki etkinliklerinin bir kısmını bize verdiği beyanatta şu şekilde sıraladı: “Tüm öğrencilerimizle sahilde piknik yaptık, öğrenciler arasında halı saha turnuvası düzenledik, Kadir gecesinde öğrenciler arasında bilgi yarışması yaparak cemaatin de katıldığı yarışmada tüm yarışmacıları ödüllendirdik ve de toplamda 3250 TL tutarındaki para ödülünü tüm öğrencilere dağıttık, hatimler indiren öğrencilerin hatim dualarını velilerin de katılımıyla öğrencilerimiz köydeki kabirleri ziyaret ederek kabir başlarında yaptılar,

         öte yandan tekstilci iş adamı Mikail DERVİŞOĞLU kurs sonunda tüm öğrencilerimize birer penye hediye ederek öğrencileri sevindirdi” diyerek verdiği beyanatında kurs hocası TÜRKYILMAZ, “Sinevizyon ve bilgisayar eşliğinde verdiğimiz bu kursumuz inşallah gelecek yazda da devam edecektir” diye konuştu.

HABER -SADULLAH DERVİŞOĞLU 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209