KARAMÜRSEL YURTKUR’DA NELER OLUYOR, NELER OLMUYOR

İzmit Karamürsel de bulunan Yurt kur‘a bağlı Gazanfer Bilge Öğrenci yurdu idari personeli hakkında bu bölgede yayınlanan Bazı İnternet sitelerinde, ilginç iddialar ortaya atıldı.

KARAMÜRSEL YURTKUR’DA NELER OLUYOR, NELER OLMUYOR

 İzmit Karamürsel de bulunan Yurt kur ‘a bağlı Gazanfer Bilge Öğrenci yurdu idari personeli hakkında bu bölgede yayınlanan Bazı internet sitelerinde, ilginç iddialar ortaya atıldı. İddiaya göre adı geçen öğrenci yurdun müdürü K.T, B.A ve Ş.T adlı iki idari personel, sözde bazı çalışan personele baskı yaptığı ve yolsuzluklara bulaştığı iddia edilmesi üzerine, müfettişlerin olayı araştırdığı neticesinde iddiaların gerçek dışı olduğu saptanmış, ancak bu haberi yayınlayan internet gazetesince, müfettişlerinde yanlı olduğu iddia edilmişti. . Edinilen bilgilere göre bu olayın iç yüzü sadece fikir uyuşmazlığı ve kişisel didişmekten başka bir şey değildi. Diğer dikkat çeken husus ise bu haberin yayınlandığı tarih 25 eylül öğlen saat 12-00 iken olumsuz haber yorumu ise aynı gün sabah saat 9-00 da yapılması haberin henüz okunmadan yorumlanması, haberin yanlı yapıldığı dikkatlerden kaçmadı. 

İddialara göre, iktidar partili gözüken ve sendikacı olan Gazanfer Bilge öğrenci yurdun hemen yakınında bulunan Karamürsel Meslek Yüksek okulu sekreteri N-U tarafından bu haber internet gazetelerine servis edildiği sanılıyor. İşin ilginç diğer yanı ise bu olumsuz iddiaları ortaya atan ve savcılığa şikayette bulunan Sendikacı Okul sekreteri N.U’nun da hakkında bazı olumsuz iddiaların olduğu, hatta konu ile ilgili haberleri olmadan bazı sendika üyesi çalışan personeli de, şahit göstermesi istifa etmelerine sebebiyet vermesi , bir çok kişiyle ters düşmesi ve hakkında bir çok kez soruşturma açıldığı öne sürülmesi iddialar arasında yer alıyor . 

Sonuç olarak Yurt kur’da neler oluyor neler olmuyor savcılığın sürdürdüğü soruşturmanın sonunda, anlaşılacağı bekleniyor.

Haber: Yılmaz Birinci 
Bayrampaşa Gazetesi

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209